Застраховка Гражданска Отговорност 101

2
Добави коментар

Посетете Русе и се насладете на невероятните природни и исторически дадености на града, които са изключително подходящи за бизнес мероприятия и тиймбилдинг
Тиймбилдингът е бизнес мероприятие, което е изключително популярно както сред големи така и сред малки фирми у нас. Основните му цели са опознаване, сътрудничество и работа в екип в отбелните компании. Тези цели се постигат, благодарение на забавни и колективни игри, чрез които се подобравя комуникацията между различните отдели в ядрото на компанията.

Ако сте решили да организирате Вашето тиймбилдинг мероприятие в района на град Русе, Вие можете да се възползвате от невероятните му природни и исторически дадености, както и сами да сътворите отделните игри, чрез които да подобрите работата на Вашия екип.

Тиймбилдингът на територията на Русе може да включва обиколка на забележителностите на града. Не случайно, градът разположен по брега на река Дунав е изестен като „малката Виена“. Това се дължи на факта, че е изключително богат на архитектурни паметници, които напомнят за известните стилове като неокласицизъм, барок, сецесион и модерн. Безспорно най-големите архитектурни забележителности на Русе са Доходното сдание, сградата на Застрахователното дружество „България“, къщата на Анрея Тюрио, Старата музикална гимназия, Паметникът на Свободата, Старият градски център, улица „Александровска“ и други.

Покрайнините на града също предлагат възможности за организиране на бизнес мероприятия. Само на 7-8 километра от центара на „малката Виена“, Вие и Вашите колеги можете да се насладите и докоснете до природата. Районът предлага подходящи условия за организиране на преходи сред природата с велосипеди, риболов, както и скално катерене.

Сам по себе си, един преход с велосипед, може лесно да бъде превърнат в една мистична и особено интригуваща игра с търсене на „съкровища“, които предварително сте скрили на определени от Вас места.

Както сами се убедихте град Русе, предлага богат набор от забавни, и същевременно полезни за Вас и Вашите колеги преживявания, които обаче крият в себе си риск от неприятни инциденти. За да бъдете спокойни и защитени по време на всяко Ваше начинание, сключете своята застраховка „Злополука“.

Застраховка „Злополука“ има широк диапазон от застрахователни покрития, които могат да Ви донесат допълнително спокойствие и защита.
Застраховка „Злополука“ може да бъде сключена в офисите на почти всяка застрахователна компания или застрахователен брокер, опериращи на територията на България. Разбира се, най-лесният начин за сключване на застраховката е посредством интернет на онлайн страницата на застрахователната компания Дженерали – online.generali.bg/zlopoluka/, което ще Ви спести време и пари.