Жени Калканджиева отпразнува рождения си ден в стил омбре! видяна 6093 коментари 4

3
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Една от най-красивите българки Жени Калканджиева отпразнува рождения си ден с L’Oreal Paris в ‘омбре’ стил.

Красивият празник се състоя на 20 февруари в уютната атмосфера на президентския апартамент на Кемпински Хотел Зографски.

Специално за празника, Жени промени прическата си в стил ‘омбре’ с новата боя за коса за домашна употреба Preference Wild Ombres на L’Oreal Paris. Световната ‘омбре’ мания се характеризира с плавното преливане на цветовете на косата от по-тъмно към по-светло с ефект ‘целуната от слънцето’. Новият продукт Preference Wild Ombres на L’Oreal Paris предлага възможността за постигане на ‘омбре’ у дома и вече е на пазара като се предлага в три варианта – за тъмна, кестенява и светла коса. Това е първият комплект за постигане на ‘омбре’ вкъщи, който идва с иновативна експертна четка за по-лесно и прецизно нанасяне.

В компанията на журналисти и известни личности, Жени и фризьорката Фифи показаха колко бързо и лесно се постига така хитовия ефект в домашни условия. Двете дами се справиха чудесно и само след минути Жени бе преобразена с нова прическа и предизвика възторжените овации на всички присъстващи.

Специално за празника, шеф сладкарят Ради Стамболов изненада рожденичката със специална торта също в ‘омбре’.