Синът на Майкъл Джексън стана водещ (видео)

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

16-годишният Принс Майкъл Джоузеф Джексън Джуниър е изкарал журналистически курс и е записал първото си интервю на тема излизащия през 2013 година римейк на популярната приказка „Вълшебникът от Оз“.

Интервюто на сина на Краля на попа ще бъде излъчено няколко пъти тази седмица, съобщават от БТА. Големият син на Майкъл Джексън рядко се появява пред публика с изключение на мероприятията в чест на покойния му баща.

Представителката на телевизионния канал Брук Андерсън, която е преподавала телевизионна журналистика на младия Джексън, е съобщила, че той иска да стане добър продуцент, режисьор, сценарист и актьор. Самият младеж признава, че не може да пее и танцува като баща си.

Адвокатът на семейство Джексън отбелязва, че Принс Майкъл иска сам да се издържа, въпреки че когато стане пълнолетен ще получи част от наследството на известния си баща.

Майкъл Джексън е един от най-известните и успешни певци в световната музикална история. Той почина на 25 юни 2009 г. Неговият албум „Трилър“ влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-продаван за всички времена.