Жените не обичат мъже без пари

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Над 55% от жените не биха излезли с мъж без пари, показва ново проучване, цитирано от БГНЕС. След перфектната външност у мъжа дамите поставят състоянието на портфейла. Тя не би си легнала с теб, ако си потънал в дългове и сметки. Тия от ЧЕЗ и “Топлофикация” не се броят, защото и тя не си ги е платила.

70% от жените пък биха скъсали с някого, ако на главата му се стоварят финансови несгоди. А ти кво очакваше? Да те обича, докато смъртта ви раздели? Аре събуди се!

Интересно е това, че и 54% от мъжете искат партньорката им да е финансово стабилна и самостоятелна. Ти колко жени познаваш, дето не живеят с майка си? Спри да мечтаеш и си намери нещо, че сам е тъпо.

57% от жените пък  казват, че биха разбрали банковото състояние и размера на кредитите преди да се обвържат сериозно с някого. Имат супер много подвеждащи въпроси, така че внимавай, ако си решил да го криеш. Ако все пак си решил да забиваш някоя обаче, тегли кредит, впечатли я за месец, направи й дете и си бъдете едно щастливо, но бедно семейство.

И помни – дебел мъж с пари е мечо, а дебел мъж без пари – свиня.