Тодор Алексиев срещу Теодор Тодоров в „Мача на звездите“ в Русия днес

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Волейболните национали Тодор Алексиев и Теодор Тодоров ще се изправят един срещу друг в „Мача на звездите“ в Русия, въпреки че са съотборници в Газпром-Югра (Сургут). Двамата ще играят в различни отбори, след като Еър Теди бе избран да играе в тима на Максим Михайлов, а Сергей Тетюхин гласува доверие на Тошко Алексиев. Голямото шоу е днес от 13:00 часа българско време и ще бъде излъчено пряко по руската телевизия Спорт и онлайн на SportBox.ru, която обаче обикновено може да се гледа само от територията на Русия

Всъщност звездният уикенд, започна още вчера, когато имаше среща между отбор „Атака“ и отбор Пас. В първия бяха събрани „Гигантите“, а във втория – „джуджета“ в руската Суперлига. За отбор „Атака“ игра и българинът Теодор Тодоров. За Алексей Вербов, Алексей Обмочаев, Сергей Гранкин и съотборниците им от отбор „Пас“ не бе проблем да отразят всяка топка и да победят противника с блокада. От друга страна в тим „Атака“ се стигна до куриоза 218-сантиметровият гигант Дмитрий Мусерский да играе като либеро. Победата бе за отбор „Пас“ с 2:0 (25:18, 25:22).

Проведоха се и други традиционни конкурси като Мусерский спечели този за най-хубав и най-атрактивен удар, а Павел Мороз – за най-силен и бърз сервис, изпълнявайки начален удар със скорост от 126 км/ч – нов рекорд в „Мачовете на звездите“ досега.

ГЛЕДАЙТЕ „МАЧА НА ЗВЕЗДИТЕ“ в Русия онлайн ТУК!!!