Внимание: Гъсти вежди! видяна 9975 коментари 14

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Гъстите вежди се очертаха като основна тенденция по време на Седмицата на модата в Лондон. Те правят цялостната визия по-уверена и решителна.

Изключително много модели и холивудски знаменитости се запалиха по новата тенденция.

Разбира се, гъстите вежди не отиват на всеки. Ако все пак решите, че те са за вас, днес сме ви приготвили няколко вдъхновяващи снимки на знаменитости, които ще ви помогнат да вземете решение.

Сред почитателките на новата тенденция са моделите Кара Делевин, Агнес Дейн и Наталия Водянова. Актрисите Кира Найтли и Руни Мара също харесват този тип вежди.

Според гримьорката Лиза Потър-Диксън, която работи по време на дефилетата в Лондон, перфектните гъсти вежди има Кара Делевин. Лиза даде няколко съвета затова какво да направим, за да постигнем подобен резултат.

Ако е нужно да се коригира формата на веждите, тя съветва това да стане изключително внимателно, без да се нарушава естествената им линия. Тя приканва всички желаещи да използва специални средства за растеж на веждите. Що се отнася до грима, Лара споделя, че веждите, миглите и косата не трябва да се конкурират по цвят – естественото все още е на мода.

Още визии с гъсти вежди можете да видите в нашата Галерия