Ясновидката Николета Йорданова вижда и съветва

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Ясновидката Николета Йорданова вижда и съветва

Помните ясновидката Николета от уникалната поредица „Ясновидци“

Пред репортер на ШОУ ясновидката Николета Йорданова сподели своите виждания и препоръки.

Ясновидката Николета СН:БЛИЦ

Ясновидката Николета изказа своята гледна точка относно атентата в Сарафово. Според нейните видения този атентат не е направен от Хизбулла, а от САЩ. Целта на американците е да набедят Хизбулла, за да си уредят техните интереси.

Но България ще пострада, защото ще има отмъщение. Ще има по-малки атентати в Пловдив, в София и по Черноморието. И в момента тук има терористи, които проучват къде могат да ударят.

Предстоящите атентати ще вземат жертви, но няма да са много. Целта им не е да убиват, а да сплашат и да си отмъстят.

Според ясновидката Николета младежът от летище Сарафово е американец, който е действал под хипноза. Той е бил наркоман.

По повод на друго знаково събитие – атентатът срещу Златко Баретата, ясновидката Николета твърди, че Златко знае кой го е прострелял. Той ще се възстанови и ще излезе от болницата, но ще успеят да го убият, вероятно следващата година.

Ясновидката Николета вижда, че Златко Баретата има безброй врагове из висшите кръгове на страната, защото той знае много тайни.

Ясновидката Николета съветва две неща българите. Първо – когато в нечия глава се зароди негативна мисъл, той да я отхвърли, защото това е негативна енергия от ниските нива на Астрала или от извънземни.

Второто нещо, което ясновидката Николета съветва е да не се слага ваксината Церварикс, защото тя е вредна и тези млади момичета един ден няма да могат да имат деца.

Калинка Петрова

сподели бутон

Ясновидката Николета Йорданова вижда и съветва 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Чудеса.нет препоръчва и: