Строителни ремонти – Строителна фирма ВИТ Строй – Комплексни строително-ремонтни услуги – Пловдив

2
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Строителна фирма ВИТ Строй е специализирана в изпълнение на всякакви строителни ремонти и вътрешно-довършителни дейности, включително строителство на сглобяеми дървени къщи, изграждане на пристройки като лятни кухни, външни тоалетни, басейни. ВИТ 70 ЕООД извършва комплексни строителни услуги – цялостни ремонти на апартаменти, къщи и вили, външна и вътрешна изолация, поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес, стенни и подови настилки и облицовки, изпълнение на щампован бетон – настилки и облицовки, мазилки, шпакловка, боядисване и други.

Строителни и строително-ремонтни услуги от ВИТ Строй

ВИТ 70 е специализирана фирма за строителни ремонти и вътрешно-довършителни дейности и по-точно – комплексни решения, свързани със строително-ремонтни работи. Дейността на ВИТ Строй включва изграждане на ВиК инсталации, ел. инсталации, поставяне на външна и вътрешна изолация, Knauf, преградни стени, окачени тавани, мазилка, шпакловка, замазки, екстериорно и интериорно боядисване. ВИТ притежава огромен опит поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес, камък и санитарното обзавеждане, последващо този процес.

Една от иновативните дейности са щампованите настилки и мазилки. Чрез използване на разнообразни щампи за щамповани настилки и облицовки, наподобяващи естествени камъни, дърво, павета, тротоарни плочки и други, се правят уникални външни и вътрешни настилки и облицовки на подове и стени. Тези невероятни екстериорни и интериорни елементи имитират морски миди, антични орнаменти, рисунки на пясък и много други.

От 2012 година, ВИТ Строй предлага модулни сглобяеми дървени сгради от различен тип, производство на утвърдения български производител Екомодул, изключителен представител за България на тази утвърдена и патентована канадска технология на строителство на сглобяеми къщи. Могат да се проектират и изграждат индивидуални жилищни, търговски, складови и обществени сгради без ограничения в площта, с височина до 3 етажа.