Японски климатици, нови и рециклирани

2
Добави коментар
webmotionseo
webmotionseo

 

 

 

 

 

Онлайн магазин за климатици Алимар Клима

Основана през 2006г. ”Алимар Клима” ЕООД се занимава с проектиране на отоплителни, вентилационни и климатични системи, както и със внос, дистрибуция, продажби, монтаж, ремонт и поддръжка на климатици. Компанията има силно изразено пазарно присъствие, благодарение на професионализма и отговорността към клиентите и партньорите си.

 

Екипът от специалисти с дългогодишен опит и новаторско мислене съдействат за навременното и качествено обслужване във всяка ситуация. Алимар Клима предлага на своите клиенти нови климатици и климатици втора употреба, във всички ценови класове. Конвенционални и инверторни климатици, отличаващи се с високо качество и надеждност.

 

Широката продуктова гама, с която фирмата разполага, е гаранция за задоволяването на най-взискателните клиенти. При възникнал проблем ,потребителите могат да разчитат на богато оборудваната сервизна база на компанията. Бързо и адекватно, екип от професионалисти ще помогне за отстраняване на възникналата повреда във Вашия климатик, отоплителна или вентилационна система. Предлагаме разнообразни ремонтни и профилактични дейности, гаранционен и следгаранционен сервиз на климатици.

 

В нашия електронен магазин ще намерите водещите производители на климатици и климатична техника, подробна информация за услугите предлагани от нас и полезни съвети за Вашия климатик. Предлаганите продукти са с гарантиран произход, високо качество и надеждност.