Вижте какво е написал Мишо Шамара на своята тениска (ФОТО)

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Вижте какво е написал Мишо Шамара на своята тениска (ФОТО)

Днес в цялата страна имаше сериозни протести, а сред най-атрактивните беше Мишо Шамара, който е написал нещо на своята тениска

Любопитният надпис е открит от репортер на Razkritiа.com. Надписът е категоричен: “ЗАТВОР ЗА МУТРО ОЛИГАРХА БОРИСОВ”.

Мишо Шамара направи протеста  по-атрактивен СН: razkritia.com

Мишо Шамара е явен противник на управляващите. Биг Ша въобще не е пестил своите негативни емоции и ясно ги е изразил като част от протеста.

Помните, че името на Мишо Шамара наболня през изминалото лято. Някой беше преоткрил вулгарната песен на Биг Ша „Бяло, зелено и червено”.

Тогава всички медии гръмнаха. Недоволни и възмутени граждани също подскочиха. Биг Ша беше даден на прокурора, който не предприе действия, защото прецени, че няма извършено нарушение или поругаване с националните светини.

Докато днес гражданите протестираха по улиците, преживяхме едно уникално историческо събитие.

За първи път от 60 години беше избран новият БГ патриарх по напълно християнски начин, съобразен с всички изисквания на канона, без намесата на държавата, партиите и правителството.

На излизане от Светия синод новият БГ патриарх – Негово Светейшество Неофит премина до храм „Св. Александър Невски” заобиколен от военни почести. През целия път на новия патриарх от двете страни зад загражденията притичваха нови и нови хора, които ръкопляскаха.

Дядо Максим се пресели в Отвъдното и в България всичко се обърна с краката нагоре. Дано сега, след като вече имаме нов патриарх нещата да се оправят!

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: