Майстори за полагане фаянс, теракот, гранитогрес – Строителна фирма ВИТ Строй

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Строителна фирма ВИТ Строй извършва поставяне на фаянс, теракота и гранитогрес, полагане и на други подови и стенни облицовки, както и комплексни строително-ремонтни и вътрешно довършителни дейности. Нашите майстори притежават повече от 20 годишен опит в тази дейност.

ВИТ 70 предлага цялостни ремонти на апартаменти, къщи, вили, складови помещения и други обществени, административни и жилищни обекти.

 

Поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес Подготовка на обекта за ремонт – демонтаж на ВиК и ел.инсталации, къртене на настилки, облицовки и изнасяне на отпадъци Изграждане на ВиК / водопроводни и канализационни инсталации, монтаж на кранове, батерии за душ и мивки, тръби, кранове за пералня и бойлери, монтаж / смяна на щранг, отстраняване на течове и други Сухо строителство – изолации, преградни стени, окачени тавани Зидария, мазилка, замазка и шпакловка Поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес и фугиране – облицовка на сухи и мокри помещения, стълбища, тераси и др. Монтаж на санитарно обзавеждане – мивки, тоалетни чинии, бидета, душ-кабини, аксесоари за баня Боядисване на стени и тавани