Хотели в София. Информация за над 120 хотела, апартамента и хостела в София.

4
Добави коментар
elisavetamikova
elisavetamikova

Хотел Поп Богомил 

Адрес: кв. Центъра, ул. „Поп Богомил“ 5

Телефон: +359 2 9831165, +359 886 953582

Сайт: http://www.popbogomil.com

повече информациянамери на картата

Хотел Поп Богомил е малък и уютен семеен хотел в центъра на София. Той предлага спокойствие и комфорт на достъпни цени, поради което е еднакво предпочитан както от туристи, така и от делови гости на града. Хотелът е разположен на тиха улица, на пешеходно разстояние от Лъвов мост, Халите, Операта, Централна гара и Централна автогара. Тук всеки гост ще открие гостоприемство и уют в комбинация с компетентно и вежливо обслужване.

Хотел Адриа в София съчетава стратегическо разположение и безупречно обслужване с елегантна и комфортна обстановка, за да предложи истински незабравим престой на всеки свой гост. Еднакво подходящ за делови гости и туристи, хотелът работи целогодишно и се намира близо до идеалния център на София и само на минути пеш от Централна автогара и ЖП гара. Тук всеки посетител ще открие разнообразни услуги и удобства, които гарантират пълноценен отдих и комфортен престой.

Булхотел (Булрок) Хотелски Апартаменти са напълно обзаведени апартаменти в София, които са отлична алтернатива на настаняването в хотел. Всеки от тях предлага пълна самостоятелност, всички удобства на съвремието, уют и удобно разположение, близо до важни търговски, финансови и административни институции, шопинг зони и забележителности. Булхотел (Булрок) Хотелски Апартаменти са подходящи за краткосрочно и средносрочно наемане.

Мотел Юбим 

Адрес: кв. Люлин 1, бул. „Сливница“ 592

Телефон: +359 2 8241990, +359 2 8241991, +359 886 701885

Сайт: http://www.yubim.eu/%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB

повече информациянамери на картата

Мотел Юбим предлага евтини нощувки в София в комбинация с професионално обслужване и много добри условия за настаняване. Мотелът е разположен на изхода на града в посока ГКПП Калотина, близо до важни търговски, промишлени и транспортни центрове. Той работи целогодишно и е подходящ не само за гости, които посещават столицата по работа или за удоволствие, но и за такива, които минават транзитно през града.

B&L Апартаменти 

Адрес: кв. Лозенец, ул. „Кораб Планина“ 32

Телефон: +359 2 8628393, +359 888 379540

Сайт: http://www.sofia-flats.com

повече информациянамери на картата

B&L Апартаменти са три напълно обзаведени апартамента в София, разположени на спокойни и тихи улици в един от най-престижните жилищни квартали – Лозенец. На пешеходно разстояние от тях се намират НДК, София Сити Център, Музеят на Земята и Хората, Болница Токуда, Тенис Клуб Малееви, Софийската семинария и др. Апартаментите са оборудвани с всички необходими удобства за комфортен краткосрочен или дългосрочен престой.

easyHotel Sofia – LOW COST 

Адрес: кв. Зона Б19, „Алдомировска“ 108 / бул. „Т. Александров“

Телефон: +359 2 9201654

Сайт: http://www.easyhotel-sofia.bg

повече информациянамери на картата

easyHotel Sofia – LOW COST е първият представител в България на британската верига easyHotel.com, известна с добрите си традиции в качеството на настаняване и ниските цени за нощувка. Този нов и модерен хотел в София предлага първокласни услуги, чистота, уют и комфорт на ниски цени. easyHotel Sofia заема девететажна сграда, разположена на пет минути от самото сърце на града. Той е еднакво подходящ както за делови гости на града, така и за туристи.

Хотел Класик 

Адрес: кв. Драгалевци, ул. „Наум“ 13

Телефон: +359 2 9673255

Сайт: http://www.hotel-classic.eu

повече информациянамери на картата

Хотел Класик е уютен и комфортен семеен хотел в София, разположен в кв. Драгалевци в непосредствена близост до Витоша. Хотелът предлага отлични възможности за настаняване на изключително достъпни цени и е подходящ, както за делови посетители, така и за туристи. Всеки гост на Хотел Класик ще се наслади на тишина и спокойствие, гостоприемство и комфорт, професионално обслужване и прекрасни изгледи към Витоша.

Хотел Милениум 

Адрес: кв. Орландовци, ул. „Тимок“ 30, Сточна гара

Телефон: +359 897 881306, +359 888 307460

Сайт: http://www.hotel-milenium.com

повече информациянамери на картата

Хотел Милениум е стилен двузвезден хотел в София, който предлага уют, спокойствие и отлични възможности за настаняване в центъра на града на атрактивни цени. Удобното местоположение на хотела между Лъвов мост и Сточна гара, го прави еднакво предпочитан както от делови посетители на столицата, така и от туристи. Всеки гост на Хотел Милениум ще се наслади на съвременен комфорт, елегантна атмосфера и професионално обслужване.

Хотел Ресторант Фантазия е елегантен тризвезден хотел в София, разположен в кв. Овча Купел 2. Мястото е тихо и спокойно, като в същото време има непосредствен достъп до Околовръстно шосе. Този стилен хотел предлага чудесни възможности за настаняване и провеждане на разнообразни мероприятия. Тук всеки гост на Хотел Ресторант Фантазия ще открие уют, спокойствие, комфорт и ще се наслади на елегантна обстановка, отлична кухня и безупречно обслужване.

Хотел Дрийм е модерен и луксозен хотел в София, разположен в кв. Младост близост до Бизнес парка и голям търговски център с казино. Той работи целогодишно и предлага отлични условия за настаняване както на туристи, така и на делови гости на града. Разнообразните услуги, добрата кухня и професионалното обслужване в комбинация с удобното разположение в столицата го превръщат и в добър избор за провеждане на различни организирани събития.

Апартамент Венеция е отличен избор за всеки посетител на София, който се нуждае от удобно местоположение в града, пълна самостоятелност, луксозни удобства. Тризвездният апартамент в София е напълно обзаведен и се отдава под наем краткосрочно на хотелски начала. Апартамент Венеция е еднакво подходящ както за туристи, така и за делови гости на столицата, като освен хотелско, се предлагат пълно туристическо и бизнес обслужване.

Хотел БудаПеща има стратегическо разположение, само на 2 минути пеш от Централна ЖП Гара и Автогара, както и на пешеходно разстояние от центъра на столицата. Тризвездният хотел в София предлага съвременен комфорт от висок клас, професионално обслужване и разнообразие от качествени услуги, които го превръщат в перфектен избор за настаняване както на делови гости на града, така и на туристи, посещаващи го за удоволствие.

Апартамент Росица 

Адрес: кв. Центъра, ул. „Росица“ 7

Телефон: +359 2 8705266, +359 884 142998

Сайт: http://www.rositzapartmentshop-bg.com

повече информациянамери на картата

Студио Росица е чудесен избор за настаняване в София за всеки, който търси комфорта и независимостта на собственото жилище с някои удобства на хотелското обслужване. Намира се в идеалния център на София близо до храм-паметник Св. Александър Невски и църквата Св. София. Мястото е тихо с удобни места за паркиране. Апартаментът е еднакво подходящ за туристи и бизнес гости на града, като в него може да се настанят един или двама души. Отдава се под наем на хотелски начала за кратокосрочни и средносрочни периоди.

Хотел Ники е уютен бизнес хотел в София с ключово разположение в центъра на града близо до всички важни финансови, административни и търговски учреждения в столицата. Удобното местоположение на хотела, разнообразните съвременни удобства и безупречното обслужване, правят Хотел Ники един от предпочитаните хотели в София, не само от деловите гости на града, но и от туристи, посещаващи го за удоволствие.

Хотел Чийп 

Адрес: кв. Банишора, ул. „Княз Борис I“ 203

Телефон: +359 2 4400031, +359 889 120031

Сайт: http://www.hotel-cheap.bg

повече информациянамери на картата

Хотел Чийп е нискотарифен двузвезден хотел в София. Той е перфектен избор за делови гости на града и туристи, които търсят съвременни удобства и ниски цени за нощувка в комбинация с удобно разположение в града. Намира се на пешеходно разстояние от Центрлана гара и Централна автогара, както и на минути от идеалния център на София. Подходящ е за индивидуално пътуващи, двойки, семейства с деца и организирани групи.

Семеен Хотел Зора 

Адрес: кв. Лагера, ул. „Смолянска“ 2

Телефон: +359 2 9530557, +359 887 796577, +359 887 772896

Сайт: http://www.hotelzorabg.com

повече информациянамери на картата

Хотел Зора е уютен и спокоен семеен хотел в София, разположен близо до центъра, административни учреждения и водещи болници в града като Медицинска академия, Пирогов, Военна болница. Той предлага атрактивни цени за нощувка в уютна обстановка и добро обслужване. Семеен Хотел Зора е подходящ за всеки, който посещава града по работа или за удоволствие, и търси тишина, спокойствие и комфорт по време на своя престой.

Хотел Ганеша е съвременен семеен хотел, разположен на ключово място в София близо до Цариградско шосе само на 3 км от центъра на града и на 8 км от Летището. В продължение на години този тризвезден хотел неизменно осигурява на всеки свой гост комфортен и сигурен престой, качествено обслужване. Хотел Ганеша е еднакво подходящ както за делови посетители на столицата, така и за туристи, посещаващи столицата за удоволствие.

Апартаменти Фаворит 

Адрес: кв. Студентски град, ул. „Проф. арх. Петър А. Ташев“ 1а

Телефон: +359 888 143335

Сайт: http://www.rentapartsofia.com

повече информациянамери на картата

Апартаменти Фаворит са напълно обзаведени и самостоятелни апартаменти в София, които предлагат комфорт и уют на разумни цени. Намират се в модерна, новопостроена сграда, стратегически разположена в район Студентски с удобни транспортни връзки до всички ключови места в града. Те са отличен избор за делови гости на столицата и всеки, който търси комфортно жилище под наем за краткосрочен период от седмица, месец или повече.

Апартаменти Prime Rentals 

Адрес: кв. Центъра, бул. „Дондуков“ 22а

Телефон: +359 2 4902436, +359 879 122133

Сайт: http://www.primerentalsbg.com

повече информациянамери на картата

Апартаменти Prime Rentals предлагат богат избор от апартаменти на хотелски начала в София, които със сигурност ще задоволят всеки вкус и бюджет. Стилно обзаведени, тези апартаменти в центъра на София разполагат с необходимите удобства за комфортен самостоятелен престой, което в комбинация със стратегическото им разположение в града, ги превръща в истински дом далеч от дома, подходящ за туристи и делови гости на столицата.

Хотел Ресторант Къщата е уютен и тих хотел в София, разположен на стара софийска улица, на 20 метра от бул. „Витоша“ и на 300 метра от НДК. Хотелът се помещава в старинна сграда, напълно обновена през 2006 г., която хармонично съчетава всички удобства на съвремието с прекрасната атмосфера на стара градска къща от началото на 20 век. Хотел Ресторант Къщата предлага комфорт и отлична кухня на атрактивни цени, в комбинация с уникално местоположение в града.

Хотел Елит 

Адрес: кв. Драгалевци, ул. „Хмел“ 15

Телефон: +359 2 9672614, +359 899 028850

Сайт: http://www.elit-hotel.com

повече информациянамери на картата

Хотел Елит е стилен и модерен хотел в Драгалевци, разположен на комуникативно място на самия панорамен път, на 10 минути с автомобил от центъра на София и на 20 минути от летището. Близостта на Околовръстния път осигурява и бърз достъп до Бизнес Парк Младост. Хотелът е еднакво подходящ за делови гости на столицата и туристи, които искат да се насладят на прелестите на Витоша или да покарат ски през зимата. Тук всеки ще открие уют и комфорт на достъпни цени.

Хотел Арис в София предлага перфектни възможности за настаняване и отлично обслужване на атрактивни цени. Той е стратегически разположен в центъра на столицата, до Централна ЖП Гара и Централна Автогара и е еднакво подходящ както за туристи, така и за делови гости на града. Този модерен тризвезден хотел в София работи целогодишно и е отличен избор за всеки, който търси стил и комфорт на достъпни цени в комбинация с удобно местоположение в града.

Маринела Апартаменти 

Адрес: кв. Центъра, бул. „Патриах Евтимий“ 53Б

Телефон: +359 2 9516555

Сайт: http://www.flatsinsofia.com

повече информациянамери на картата

Маринела Апартмънтс предлага около 30 апартамента за краткосрочно наемане на хотелски принцип, разположени на различни адреси в централната част на София. Разнообразието от апартаменти е голямо и гарантирано ще задоволи всеки вкус и бюджет. Маринела Апартмънтс се отличават със стилен и практичен интериор, безупречна чистота, професионално обслужване и великолепни условия за комфортен престой.

Хотел Ягода 88 в София е много добър избор за почивка в подножието на Витоша по всяко време на годината. Тук всеки гост ще се наслади на съвременни удобства, спокойна обстановка, сърдечно гостоприемство и добро обслужване, които са гаранция за пълноценен отдих. Освен много добри условия за настаняване, този комфортен семеен хотел в София предлага отлична кухня и е удобен изходен пункт за ски и туризъм на Витоша.

Хотел Максим е истински оазис на спокойствието и елегантността в самото сърце на столицата. Не случайно тризвездният хотел в София е еднакво предпочитан както от делови гости на града, така и от туристи. Хотел Максим предлага чудесна комбинация от стратегическо разположение в центъра на града, безупречно обслужване и отлични условия за почивка. Тук всеки гост ще се наслади на съвременен комфорт и уют в релаксираща бутикова обстановка.

Хотел Лозенец несъмнено е един от предпочитаните хотели в София. За повече от 10 години той се утвърди като място с професионално обслужване, гостоприемна и изискана обстановка, разнообразни бизнес услуги и съвременни удобства, предлагани на достъпни цени. Хотел Лозенец в София е стратегически разположен в широкия център на града близо до множество забележителности, бизнес и шопинг центрове, институции и интересни места за посещение, което го прави еднакво подходящ за почивка и бизнес по всяко време на годината.

Хотел Атлантик е стилен тризвезден хотел в София. Разположен в спокойния и живописен кв. Симеоново в полите на Витоша, хотелът е отличен избор за всеки делови гост на столицата или турист, който търси тишина, спокойствие и свежест. Хотел Атлантик предлага прекрасни възможности за настаняване, релаксация, спорт и работа, а изисканата му кухня гарантирано ще направи престоя на всеки гост незабравим.

Макси Парк Хотел и Спа София предлага ексклузивни условия за почивка, спорт и бизнес. Гостите на модерния комплекс ще открият луксозни стаи и апартаменти, превъзходна кухня, отлични зали за мероприятия, огромен спортен център със спа, плувни басейни, тенис кортове, живописни градини. Макси Парк Хотел и Спа София е разположен на ключово място в града, само на 15 минути от центъра на града и на 15 минути от кабинковия лифт, водещ към ски-център Алеко на Витоша.

Хотел Каса Бланка в София предлага уют, спокойствие и комфорт на достъпни цени. Хотелът е разположен на комуникативно място в кв. Младост 3, близо до Бизнес Парк Младост и основни пътни артерии като Околовръстно шосе, Цариградско шосе и бул. „Александър Малинов“. Комфортният хотел в София е еднакво подходящ както за туристи, така и за делови гости на столицата, които търсят съвременни удобства, добра кухня и професионално обслужване.

Хотел АмстердамЪ е малък бутиков хотел в София, разположен в тихия и зелен квартал Гео Милев, само на 20 минути пеш от центъра на града. Еднакво удобен за делови посетители на столицата и туристи, този уютен хотел в София се отличава с отлични условия за настаняване, безупречно обслужване, първокласна кухня и изключително удобно местоположение в града. Тук всеки гост ще открие сърдечно гостоприемство, елегантна и спокойна обстановка, разнообразни услуги.

Хостел Люлин 

Адрес: кв. Центъра, бул. „Мария Луиза“ 35б

Телефон: +359 885 403363, +359 2 9832183

Сайт: http://www.hostel-lulin.com

повече информациянамери на картата

Хостел Люлин е малък хостел в центъра на София, разположен в непосредствена близост до всички основни забележителности, места за забавление, шопинг зони, административни и финансови институции, транспортни центрове в столицата. Хостелът приема гости целогодишно и е подходящ избор за настаняване на всеки, който търси евтини нощувки в София в комбинация с удобно централно разположение в града.

Хотел Интернационал 

Адрес: кв. Драгалевци, ул. „Елена Снежина“ 3

Телефон: +359 2 9673152, +359 886 462503

Сайт: http://www.hotelinter.org

повече информациянамери на картата

Хотел Интернационал е комфортен и уютен хотел в Драгалевци, разположен в подножието на Витоша, само на 8 км от центъра на София. Хотелът работи целогодишно и е еднакво подходящ както за делови гости на столицата, така и за всеки любител на планинския туризъм и зимните спортове. Хотел Интернационал предлага съвременен комфорт и уют, професионално обслужване и релаксираща обстановка на изключително атрактивни цени.

Хотел Монтесито е комфортен и стилен хотел в София, стратегически разположен на югоизточния вход на града. Местоположението на хотела и висококачествените му услуги, го правят еднакво удобен както за делови гости, така и за туристи, посещаващи града за удоволствие. Хотел Монтесито предлага съвременен лукс и комфорт, отлична кухня и безупречно обслужване, както и редица допълнителни услуги на изключително атрактивни цени.

Хотел Мадрид 

Адрес: кв. Подуяне, ул. „Драговица“ 12

Телефон: +359 2 9448952

Сайт: http://www.madridbg.com

повече информациянамери на картата

Спокойствие, съвременен уют, разумни цени и удобно разположение близо до центъра на София са основните отличителни черти на Хотел Мадрид. Хотелът е изцяло обновен, за да предложи модерен и стилен интериор с комфортно и функционално обзавеждане, които са гаранция за пълноценна почивка и приятен престой. Хотел Мадрид е разположен на тиха улица близо до булевард „Мадрид“ и гара Подуяне.

Хотел Славянска Беседа е един от най-старите хотели в София, с богати традиции в предоставянето на първокласни услуги на достъпни цени. Построен през 1935 г., тризвездният хотел има уникално разположение в самото сърце на града близо до всички културни, държавни и финансови институции, забележителности и шопинг центрове. Комбинацията от удобно местоположение и атрактивни цени превръща Хотел Славянска Беседа в предпочитано място за настаняване в София.

Хотелски Апартаменти Детелина 

Адрес: кв. Центъра, бул. „Тотлебен“ 26

Телефон: +359 2 9811888, +359 896 634888

Сайт: http://www.detelina-group.net/component/option,com_resman/Itemid,83

повече информациянамери на картата

Хотелски Апартаменти Детелина предлагат удобно разположение в идеалния център на града, съвременен комфорт и домашен уют на атрактивни цени. Апартаментите са чудесна алтернатива на настаняването в хотели в София и осигуряват на своите гости всички необходими удобства за самостоятелен престой, пълноценна почивка, работа и комуникация. Хотелски Апартаменти Детелина са еднакво подходящи както за делови гости на града, така и за туристи.

Хостел ИКО 

Адрес: кв. Центъра, бул. „Христо Ботев“ 92

Телефон: +359 2 8914882, +359 885 577699

повече информациянамери на картата

Хостел ИКО предлага евтини нощувки в София и стратегическо разположение в центъра на града, което го прави еднакво удобен както за туристи, така и за делови посетители на столицата. Малкият семеен хостел в София работи денонощно и се намира на пешеходно разстояние от всички важни забележителности на града, основни финансови, административни и търговски центрове, транспортни зони (Централна ЖП гара и Централна Автогара).

Хотел Силвия 

Адрес: кв. Банишора, ул. „Софроний Врачански“ 149

Телефон: +359 896 385409, +359 2 9312459

Сайт: http://www.sylviahotelbg.com

повече информациянамери на картата

Само на минути от Централна ЖП Гара и Централна Автогара в София Хотел Силвия посреща своите гости в комфортно и уютно обзаведени стаи и апартаменти. Изключително удобното разположение на двузвездния хотел в София в комбинация с атрактивните цени за нощувка го превръща в предпочитано място за настаняване на всеки гост, който търси спокойствие, сигурност и съвременни удобства.

Хотел Перла в София е отличен избор за всеки, който търси спокойствие, уют, комфорт и професионално обслужване по време на своя престой в столицата. Хотелът работи целогодишно и предлага разумни цени за нощувка, като удобното му разположение в кв. Драгалевци, в подножието на Витоша, го превръща в еднакво подходящ избор както за почитателите на ските и планинския туризъм, така и за деловите гости на София, които желаят да отседнат на тихо и спокойно място близо до природата.

Хотел Медик 

Адрес: кв. Иван Вазов, ул. „Хан Пресиян“ 2

Телефон: +359 2 9521122, +359 2 9526890

Сайт: http://www.hotel-medic.com

повече информациянамери на картата

Хотел Медик е много добър избор за настаняване в столицата за всеки, който посещава града по работа или за удоволствие и търси спокойно и уютно място, комфортна обстановка и атрактивни цени за нощувка. Двузвездният хотел в София се намира непосредствено до Медицинска академия и близо до НДК и предлага на своите гости разнообразни услуги и удобства, които да гарантират комфортният им престой в града.

Хотел Дом на Учения е двузвезден хотел в София, който предлага чудесна комбинация от удобно местоположение, разумни цени и професионално обслужване. Еднакво предпочитан за бизнес и почивка, Хотел Дом на Учения се намира близо до всички важни институции и забележителности в столицата. Уютният хотел в София е много добър избор за всеки, който търси спокойствие, съвременни удобства и отлични условия за провеждане на делови мероприятия.

Хотел Астра е разположен на спокойно, но и комуникативно място, в изключителна близост до бул. „Владимир Вазов“ и основните пътни артерии за Бургас и Варна, Околовръстно шосе. Хотел Астра работи целогодишно и предлага изключителен комфорт на атрактивни цени, забележителна кухня и разнообразни бизнес удобства. Тризвездният хотел в София е еднакво подходящ както за делови гости на столицата, така и за такива, посещаващи града за удоволствие.

Галиани Хостел 

Адрес: кв. Центъра, бул. „Христо Ботев“ 70, ет. 2

Телефон: +359 879 594970

Сайт: http://www.galiani-hostel.com

повече информациянамери на картата

Галиани Хостел предлага на всеки гост на столицата удобно разположение в центъра на града, безупречно чисти помещения, непринудена атмосфера, разнообразни услуги, удобство и отлично обслужване на ниски цени. Този хостел в София се намира в сграда, построена в началото на 20 век и обявена за паметник на културата. Всички интересни места за посещение и забавление в столицата се намират на минути пеш от Галиани Хостел.

Хотел Деница в София е добър избор за всеки, който желае да се наслади на спокойна и приятна почивка на планина по всяко време на годината. Той е подходящ и за почитателите на културно-историческия туризъм и всеки, който търси достъпни цени за нощувка в София, комфортна и уютна обстановка в комбинация с удобно разположение в подножието на Витоша, близо до Драгалевския манастир, Боянската църква, природните забележителности и ски пистите.

Хотел Мег-Лозенец е отличен избор за настаняване в София за всеки, който търси лукс и комфорт в комбинация с перфектно обслужване и удобно разположение в централната част на града. Само на минути пеш от хотела се намират НДК, множество забележителности, шопинг центрове и институции, поради което той е един от предпочитаните хотели в София не само от туристи, но и делови гости на града. Тук всеки гост ще открие уютна и релаксираща обстановка, отлични възможности за настаняване и разнообразни услуги.

Хотел Романтик е уютен хотел в София, разположен в центъра на кв. Драгалевци в подножието на Витоша. Той работи целогодишно и е отличен избор за всеки, който желае да избяга от забързаното ежедневие и да се наслади на пълноценна почивка на планина. Тризвездният хотел в София предлага тишина и спокойствие, съвременни удобства и професионално обслужване, както и атрактивни цени за нощувка в Драгалевци, само на 7 км от идеалния център на града.

Хотел Витоша Тюлип е перфектен избор за почивка и бизнес в София по всяко време на годината. Разположен в центъра на тихия кв. Драгалевци, само на километър от лифта към ски пистите на „Алеко“, той предлага уют, гостоприемство и професионално обслужване. Хотелът е предпочитан както от феновете на планинския туризъм и релакса близо до природата, така и от почитателите на добрата кухня и всеки, който търси подходящо място за провеждане на своето организирано мероприятие или делово събитие.

Хотел 007 е удобно разположен на 2 км от центъра на столицата и на 3 км от летището в кв. Слатина на столицата в непосредствена близост до редица научни, административни, финансови и търговски учреждения в града. Тризвездният хотел в София отваря врати за пръв път през август 2008 г. и предлага на своите посетители съвременен комфорт на изключително атрактивни цени. Хотел 007 е много добър избор както за делови посетители на града, така и за туристи.

Храм Св. Петка Самарджийска

Адрес: гр. София, кв. Центъра, ул. „Съборна“

Приблизително разстояние: 0.0 км, посока: изток

Църква Св. Неделя

Адрес: гр. София, кв. Центъра, пл. Св. Неделя

Приблизително разстояние: 0.1 км, посока: юг

Ротонда Св. Георги Победоносец

Адрес: гр. София, кв. Центъра, пл. Независимост

Приблизително разстояние: 0.1 км, посока: югоизток

Крепост Сердика

Адрес: гр. София, кв. Центъра, бул. „Дондуков“ 2

Приблизително разстояние: 0.2 км, посока: изток

Баня баши джамия

Адрес: гр. София, кв. Центъра, бул. „Мария Луиза“ 2

Приблизително разстояние: 0.2 км, посока: север

Централна софийска минерална баня

Адрес: гр. София, кв. Центъра, ул. „Триадица“

Приблизително разстояние: 0.2 км, посока: североизток

Национален археологически музей

Адрес: гр. София, кв. Центъра, ул. „Съборна“ 2

Приблизително разстояние: 0.3 км, посока: югоизток

Софийска синагога

Адрес: гр. София, кв. Центъра, ул. „Георг Вашингтон“

Приблизително разстояние: 0.3 км, посока: север

Софийска градска художествена галерия

Адрес: гр. София, кв. Центъра, ул. „Ген. Гурко“ 1

Приблизително разстояние: 0.4 км, посока: югоизток

Национална художествена галерия и Етнографски музей

Адрес: гр. София, кв. Центъра, пл. „Батенберг“ 1

Приблизително разстояние: 0.5 км, посока: изток

Комплекс България

Адрес: гр. София, кв. Центъра, бул. „Цар Освободител“ 4

Приблизително разстояние: 0.5 км, посока: югоизток

Софийски римски амфитеатър

Адрес: гр. София, кв. Центъра, ул. „Будапеща“ 2-4

Приблизително разстояние: 0.5 км, посока: изток

Народен Театър Иван Вазов

Адрес: гр. София, кв. Центъра, ул. „Дякон Игнатий“ 5

Приблизително разстояние: 0.5 км, посока: югоизток

Национален Природонаучен Музей

Адрес: гр. София, кв. Центъра, бул. „Цар Освободител“ 1

Приблизително разстояние: 0.6 км, посока: югоизток

Руската църква Св. Николай Чудотворец

Адрес: гр. София, кв. Центъра, бул. „Цар Освободител“ 3

Приблизително разстояние: 0.6 км, посока: изток

Площад Петко Славейков

Адрес: гр. София, кв. Центъра

Приблизително разстояние: 0.7 км, посока: юг

Централен военен клуб

Адрес: гр. София, кв. Центъра, бул. „Цар Освободител“ 7

Приблизително разстояние: 0.7 км, посока: югоизток

Национална опера и балет

Адрес: гр. София, кв. Центъра, бул. „Дондуков“ 30

Приблизително разстояние: 0.7 км, посока: изток

Църква Св. София

Адрес: гр. София, кв. Центъра, ул. „Париж“ 2

Приблизително разстояние: 0.8 км, посока: изток

Музей при Светия синод на Българската православна църква

Адрес: гр. София, кв. Центъра

Приблизително разстояние: 0.8 км, посока: изток