Тайната за красиво тяло на Нина Добрев » ПОТАЙНОСТИ

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Нина Добрев определено е една от най-стройните и лъчезарни млади актриси. Освен това, чаровницата е с български корени, което я прави още по-симпатична в нашите очи. Но независимо от произхода й, нейната красива фигура заслужава адмирации, затова днес решихме да ви разкрием част от тайните на звездата за перфектно тяло.

Нина е млада и все още диетите не са нейн приоритет, а и тя споделя, че изобщо не им е привърженик. Въпреки това актрисата се храни балансирано и здравословно. Тя споделя, че консумира малки порции и залага на храни, богати на белтъчини, плодове, зеленчуци и много ядки. Когато се налага да отслабне бързо за фотосесия Нина спира с десертите, които по принцип много обича.

Хубавите мерки са природна даденост на Добрев, но тя поддържа фигурата си и с много спорт. Звездата тренира редовно – четири пъти в седмицата. Обича да бяга сред природата, като това допълнително я зарежда с енергия. През лятото чаровницата поддържа фигура и с плажен волейбол.

Любимите занимания на актрисата без съмнение са свързани с практикуването на йога. Нина е категорична, че йогата помага на цялото й тяло да изглежда в чудесна форма. Освен това се чувства по-тонизирана и заредена с позитивни емоции.

Редактор: Делица Цонева