Вижте какво се случва с Росен Петров

4
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Вижте какво се случва с Росен Петров

Вчера гледахме Росен Петров в неговото авторско предаване

От в. „Всеки ден” са написали, че Росен Петров заминава в Германия, където ще бъде подложен на обстоен преглед, а след това по всяка вероятност и на операция.

Росен Петров заминава на лечение в Германия

Не е тайна, че Росен Петров има проблеми с носа и диша много тежко. Носят се различни слухове за неговите здравословни проблеми.

Едни казват, че имал рак на хрущяла, други твърдят, че Росен Петров се е сбил и са му счупили носа, а българските лекари не са успели да възстановят отново счупеното. Последното нещо, за което се заговори е, че Росен Петров страда от алергия.

Обаче, има още една версия. Росен Петров участвал в боксов мач, при който е счупен неговият нос. Частица от счупената кост е заседнала в областта на носоглътката. Това парче не може да бъде извадено, но то хем пречи на Росен Петров да диша, хем е довело до появата на гной.

Както винаги мненията в България са разнопосочни, но въпреки това предаването на Росен Петров се гледа от доста хора и се харесва.

Дано да успеят по-добрите специалисти в Германия да излекуват Росен Петров и от човешка гледна точка, и от гледна точка на предаването.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: