Секси бельо и високи обувки

2
Добави коментар
dimitrov111
dimitrov111

Секси бельо и високи обувки
25 февруари 2013, понеделник 09:44:24 Europe/Istanbul

Австралийски сексолози са направили проучване сред 2000 мъже на възраст от 25 до 50 години. Данните от анкетата сочат, че жената облякла еротично бельо, и обула високи токчета, действа много по-възбуждащо от виагра.

 

            Мъжете твърдят, че ако половинката им облече секси бикини, жартиери и обувки с висок ток, ще се възбудят много по-бързо и естествено, отколкото ако вземат хапче виагра. Също така, участниците в проучването казват, че ако сексът е страстен и запомнящ се, и носи максимум удоволствие и на двамата партньори, те нямат никакъв проблем с ерекцията, съответно и никаква нужда от каквито и да било външни стимулатори – хапчета, секс играчки или алкохол.

 

 

            Наскоро направено изследване пък показва, че носенето на високи токчета по време на секс, спомага за по-бързо достигане на оргазъм.

 

            Ето защо, специалистите сексолози съветват двойките да си угаждат с еротично бельо, и да избират правилните аксесоари. Това ще донесе допълнително удоволствие не само на силната половинка, но и на жените.

 

            Жена, облечена в подходящо сексапилно бельо, действа изключително силно на мъжете – прави ги по-големи оптимисти и по-целеустремени. Това също си има своето обяснение – прилив в кръвта, на мъжкия хормон тестостерон.

 

            Носете подходящо еротично бельо, не само за да впечатлите половинката си, но и да си доставите по-голямо удоволствие от секса.

Публикувано в Бельо

от

админ