В блясъка на Оскари 2013

2
Добави коментар
marketinggod
marketinggod

Едно от най-важните събития в света на киното и изкуството се проведе на 24 февруари в Лос Анджелис – церемонията по връчването на 85-те Оскари.

Медии, фотографи и стотици почитатели на киното посрещнаха познатите ни от големия и малък екран звезди на булевард“ Холивуд“ в Ел Ей. Тенденциозно тази година почти всички представителки на нежния пол се появиха на червения килим в семпъл, нежен грим, без много бижута по себе си, акцентирайки повече на блясъка на самите тоалети. Голяма част от актрисите бяха избрали рокли в светлата сребристо-бяла гама и класиката в черно. Разбира се, имаше и тоалети, които грабват вниманието мигновено – жълтата елегантна рокля на Джейн Фонда, синьото бижу на Нанси О’дел, бляскавата златиста рокля от Zuhair Murad на Катрин Зита Джоунс.

Носителката на наградата за най-добра актриса в поддържаща роля Ан Хатауей за изпълнението си в „Клетниците” се появи в светла сатенена рокля на Prada. Първи Оскар тази година отнесе и певицата Адел за Skyfall – песента от последната лента за Бонд. Певицата се появи в класическа черна рокля от Jenny Packham с нежни, бляскави камъни по нея.
Наградата за най-добра актриса в главна роля отиде при 22-годишната Дженифър Лорънс в рокля на Dior от колекцията им с висша мода. Най-голямата награда Оскар за 2013 г. спечели „Арго“ на режисьора Бен Афлек, който изпълнява и главната роля. На събитието той бе придружен от половинката си Дженифър Гарнър.

Впечатляващи бяха тоалетите и на много от актрисите, чиито имена не бяха отличени на церемонията. Зоуи Салдана се появи на червения килим в кутюрна рокля Alexis Mabille, Рийз Уидърспун в рокля Louis Vuitton, Кери Уошингтън от „Джанго без окови“ в рокля Miu Miu, обувки Christian Louboutin и чантичка Прада, Ейми Адамс в рокля на Oscar de la Renta, Джесика Частейн в Armani Prive, Наоми Уотс, номинирана за „Невъзможното“, в рокля Armani Prive, Чарлийз Терон в рокля от колекцията висша мода на Dior, Аманда Сийфрайд в рокля Alexander McQueen, изработена по поръчка, Холи Бери, в рокля Marchesa.