Откриха гроба на Фреди Меркюри

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

След години на спекулации какво се е случило с праха на покойния Фреди Меркюри, след като беше кремиран, гробът му беше открит.

Харесай страницата ни във Facebook

Надгробна плоча, посветена на фронтмена на Queen, който почина от СПИН през 1991 г. на 45-годишна възраст, била открита в гробището Кенсал Грийн в Западен Лондон.

На надгробната плоча, която се намира на висок плинт редом до други надгробни плочи, е посочено рожденото име на родения в Занзибар Фреди, Фарук Булсара, заедно с годините на раждането и на смъртта му. Плочата е подписана с „М.“, вероятно от бившата приятелка на Фреди Мери Остин, пише Агенция КРОСС.

На надгробната плоча пише: „В нежен спомен за Фарук Булсара. 5 септември 1946-24 ноември 1991. За да бъда винаги близо до теб с цялата си любов“.

Последното изречение е написано на френски език. Какво се е случило с останките на Фреди след смъртта му е мистерия за неговите почитатели, но се смята, че прахът му е бил предаден на Мери, която наследява и дома му за 10 милиона паунда в Гардън лодж в Кенсингтън, Западен Лондон.

„Всеки знае, че Фреди беше кремиран в гробището Кенсал грийн през 1991 г., но беше пълна мистерия къде в крайна сметка е положен прахът му. „Откриването на тази надгробна плоча е наистина вълнуващо и може да се окаже голям пробив“, заяви почитател на Queen пред британския в. „Daily Mirror“.

Работниците на гробището нямали никаква представа, че надгробната плоча е в чест на певеца на „Bohemian Rhapsody“, който променя името си, след като се присъединява към Queen през 1971 г.

  

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It