Защо създадохме Ангизол?

3
Добави коментар
PublicImage
PublicImage

На базата на натрупаният опит с диворастящи билки в България и тяхното комбиниране както и на редицата резултати получени при млади и възрастни хора както и при бебета , малки деца , бременни и кърмачки. Убеждаваме се все повече във възможноста да се заменят чрез личение с препарати на билкова основа лекарства със съпътстващи странични ефекти .

Билките доказват своята ефективност и безвредност при борбата и със ангините. Билките действат агресивно комбинирано и имат противовъзпалително действие което не дразни а лекува устната и фарингиална лигавица като ги запазва. Действат бързо и едновременно както на различните видове бактерии така също и на гъбични инфекции

Вирусните ангини не се повлияват от антибитично лечение.При тях имунната система сама трябва да преодолява инфекцията.

 

Целта при създаването на АНГИЗОЛ

АНГИЗОЛ за бързото и ефективно премахване на приченителите на ангини както и последствията от тях.Също така бързото деиствие на продукта и премахване на силната болката и неразположения изпитвани от пациента  съпътстващи тези заболявания.

АНГИЗОЛ деиства при различните видове ангини много агресивно и бързо.Атакува и премахва некрози и сивкави налепи гъбички деиства веднага при употреба Лекуваният подобрява своето състояние същият ден след неговата употреба.

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АНГИНАТА

Ангината е инфекция на небцовите сливици.Нарича се още тонзилит (на латински-tonsillitis от tonsilla – сливица и –itis – окончание за възпаление). Възпалението на третата сливица която се намира в назофарингса (носоглътката) и не се вижда,се нарича аденоидит.

Има 3 вида ангина- остра,подостра и хронична . Острата ангина може да бъде бактериална или вирусна .

Подострата ангина може да продължи между 3 седмици и 3 месеца.

Хронична ангина е винаги бактериална и може да продължава години.

Според друга класификация,ангината се дели на:

1.Катарална ангина- с уголемени и зачервени сливици.

2.Гнойна ангина,при която измененията в сливиците са както при катаралната,но има и гной по тях под формата на мръснобели налепи (лакунарна ангина) или точковидни налепи (фоликуларна).

3.Херпангина.При нея освен уголемяване и зачервяване се забелязват мехурчета по сливиците.Причинява се от вируси от групата на коксаки и ЕХО.

4.Ангина на Плаут –Венсан с образуване на некрози и сивкави налепи.

5.Микотична ангина.Причинява се от гъбички на често от рода Кандида (Candida).Характено е наличието на болки и налепи без висока температура при запазено общо състояние.

 

Симптоми и лечение

Симптомите са остри болки в долната част на гърлото, подути и зачервени сливици, слабост, главоболие, побелял език, висока температура, 38 до 40 градуса, сухота в гърлото, затруднено гълтане, лош дъх. Ако на сливиците се появи гной, ангината е гнойна. Диагнозата на ангината е лесна и се поставя след оглед на сливиците.

Има няколко форми на ангината според симптоматиката. Катарална ангина обикновено се характеризира с уголемени и зачервени сливици. Херпангината се развива с разширена симптоматика – освен уголемяване и зачервяване на сливиците по тях се наблюдават мехурчета. Микотичната ангина се причинява от гъбички, най-често от рода Кандида, а за нейната симптоматика е характерно наличието на болки и налепи без висока температура. При гнойна ангина измененията в сливиците са както при катаралната, но гной има и по тях – мръснобели или точковидни налепи.

Когато ангината е причинена от бактериална инфекция, тя може да бъде лекувана с антибиотици. Антибиотиците обаче не помагат, ако ангината е причинена от вирусна инфекция.  Тъй като ангината е заразно заболяване, болният трябва да се изолира и да не се допуска контакт с други хора, особено деца и възрастни.

УСЛОЖНЕНИЯ ПРИ ВИДОВЕ АНГИНИ.

1.Перитонзиларен абсцес-натруване на гной в пространството около едната сливица.При него антибиотиците не помагат.Лечението е инцизия (срязване на обвивката на абсцеса,с изтичане на гнойта,и внезапно облекчение за пациента.(Същият ефект постигат някои народни лечители с опъване на ухото,при което се получава спонтанна руптура на абсцеса и изтичане на гнойното съдържимо).

2.Отит-възпаление на ушите.

3.Регинален лимфаденит-възпаление на местните лимфни възли по ръба на долната челюст и шията.

4.Ревматизъм-ангината е отключващ момент,вследствие на което ревматизмът се явява алергична реакция на организма към микробите.Получава се само когато инфекцията е причинена от бетахемолитични стреотококи от група А.Развитието на това усложнение е възможно само при нелекувана гнойна ангина дълго време (седмици и месеци),и се среща изключително рядко през последните десетилетия.

5.Остър гломерулонефрит-автоимунно възпаление на бъбреците или остър тубулоинтерстициален нефрит-инфекциозно възпаление на бъбреците.

6.Анафилактоидна пурпура -заболяване протичащо с хеморагични обриви предимно по долните крайници.

7.Сепсис (отравяне на кръвта),остеомиелит-инфекциозно възпаление на костите.

8.Лош дъх при хронична ангина поради развитие на инфекция причиняваща тонзилолити-жълтеникави образувания в криптите на сливиците с отделяне на съединения съдържащи сяра.

 

Етиология (причини).

Гнойната ангина се причинява от бактериална инфекция,причинена най-често от вид бактерии наречени стрептококи,и по рядко стафилококи, пневмококи и др.

Вирусната ангина може да бъде причинена от многобройни вируси като грипни, парагрипни,coxsackie,ECHO, EPSTEIN – BARR VIRUS (причинител на болестта Инфекциозна мононуклеоза),аденовируси и др.

Понякога, ангината е причинена от SPIROCHAETA и TREPONEMA.В тези случаи става въпрос за ангината на Плаут – Вeнсан

Тежките гноини ангини могат да затруднят гълтането на храна и лекарства и дори течности.

 

ЗАЩО НИ Е НУЖЕН АНГИЗОЛ?

АНГИЗОЛ – Действа температуропонижаващо Обезболяващият ефект се чуства веднага след употреба.

АНГИЗОЛ – Премахва необходимоста от инжекционно лечение и венозни вливания на водно – солеви и глюкозни раствори.

АНГИЗОЛ. – В случей на силни болки в гърлото висока температура увеличение на сливиците и шините лимфни възли както и наличието на гнойни тапи по сливиците.

АНГИЗОЛ – След третата интензивна гаргара до момент на търпимост гнойните тапи трябва да започнат да се отделят от сливиците.

АНГИЗОЛ проявява подчертано антисептично и хемеопатично деиствие.Той не само премахва гноините образования по сливиците но и бързо сваля високата температура.

АНГИЗОЛ – Деиства много добре при спиране деиствието на язвено некротичните ангини.

АНГИЗОЛ ЗА ДЕЦА

Безвредният билков състав и липсата на странични ефекти запазване на лигавицата на устната кухина от вторично образуване на гъбички при децата и особенно при бебета прави АНГИЗОЛ изключително практичен и полезен.

При бебета и малки деца се използва стерилен тампон от памук и намазване с него на устната кухина на детето.

 

АНГИЗОЛ ПРИ БРЕМЕННИ И КЪРМАЧКИ

АНГИЗОЛ замества антибиотиците и е ефикасно средство което не влиае на бременност и не се усвоява от плода и детето което кърмите.

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ НА АНГИЗОЛ

АНГИЗОЛ се приема като се стисне опаковката която сама напълва дозатора на опаковката. Дозата е е готова за приемане . Направете гаргара до момент на търпимост и изплюйте остатъка. При остри ангини повторете процедурата до три пъти първоначално . В случай че получите облекчение следващите дни не спирайте продължете и ограничете до два пъти на ден сутрин и вечер.

ВАЖНО

След употреба на АНГИЗОЛ не приемайте храни и течности до 1 час след това.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Няма

ТРАЙНОСТ НА ПРОДУКТА

Три години от датата на производство.