Спечелете 5 броя телефони Samsung Galaxy S Advance

1
Добави коментар
pgp

За нуждите на Кампанията на 25.02.2013 година в страницата на марката „bob“ във Facebook ще бъде активиран специален таб (приложение), в който ще се провежда Кампанията.

Регистриране в специалния таб става посредством избор на опцията Facebook Connect;

Със старта на играта, всички участници получават едно и също изречение в началото на всяка седмица от периода за участие в Кампанията. Целта на участника е да открие всяка една от думите в изречението в табло, в което има разпръснати букви. Времето, за което участникът трябва да открие всички думи, съставящи изречението в таблото с разпръснати букви е 1 минутa. Ако участникът не успее да открие всички думи за определеното време, той получава втори шанс за участие при условие, че покани не по-малко от 5-ма свои приятели да се включат в Кампанията. Участникът получава правото да се включи отново в Кампанията без значение дали поканените от него приятели са приели неговата покана.

В началото на всяка седмица от периода на Кампанията изречението, което Участниците получават, ще бъде променяно.

Всеки участник има право да участва само веднъж в рамките на една седмица.

Участник, спечелил веднъж награда няма право да участва отново.

Награди: 5 броя телефони Samsung Galaxy S Advance

Тегленето на наградите се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер всеки петък от периода на Кампанията в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

Тегленото ще се извърши на следните дати: 01.03.2013 г.; 08.03.2013 г.; 15.03.2013 г.; 22.03.2013 г. и 29.03.2013г.

На всяка от посочените дати ще бъде раздавана по една награда от посочените в настоящите Правила.

Печелившите Участници ще бъдат обявени в официалната страница на марката „bob“ във Facebook. Организаторът си запазва правото да обяви печелившите участници в срок до 1 работна седмица от провеждане на тегленето.

Краен срок за участие: 29 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.