През Март в Родопи! 2 Нощувки за двама + 2 Закуски + Вечеря + Сауна само за 108лв. вместо 216 лв. в Хотел Кристал, Смолян!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Пренесете се в оазис на чиста дива природа, съчетан с българско гостоприемство, градски удобства и вкусни Родопски специалитети!

Хотел Кристал е малък семеен хотел с чар и специална атмосфера. Той е само на 2 км от центъра на Смолян, на брега на едно от Смолянските езера и на 10 км от ски курорта Пампорово. Разполагаме с уютни стаи, апартаменти и мезонети. Ресторантът и градината ще ви предложат вкусни ястия, приготвена по традиционни местни рецепти с продукти от региона. Ще усетите вкуса на истинската храна, а колекцията от подбрани вина и напитки ще подсилят  удоволствието ви от една прекрасна вечер. Ако сте решили да почивате активно със сигурност няма да почуствате недостиг от възможности за спорт и развлечения.        

Докоснете се до ревниво пазените от планината тайни! Спуснете се по поречието на река Арда и се наслаждавайте на красиви пейзажи! Посетете един от подземните дворци на Родопите – пещерата Ухловица! Открийте очарованието на Агушевите конаци и Смолянските езера и Каньона на водопадите!

Офертата включва :

Нощувка + закуска + вечеря + сауна за 30 лв.!

За хотел Кристал:

Хотел Кристал(3*) е малък семеен хотел с чар и специална атмосфера. Той е само на 2 км от центъра на Смолян, на брега на едно от Смолянските езера и на 12 км от ски курорта Пампорово. 

Разполага с 30 уютни двойни стаи и 3 мезонета, съвременно обзаведени. На разположението на гостите са охраняем паркинг, ресторант със 75 места, конферентна зала с мултимедия и вентилация, фитнес, сауна, безплатен високоскоростен безжичен интернет и уникални панорамни тераси с летен басейн и шезлонги.

Ресторантът и градината ще ви предложат вкусни ястия, приготвени по традиционни местни рецепти с продукти от региона. Ще усетите вкуса на истинскатахрана, а колекцията от подбрани вина и напитки ще подсилят удоволствието ви от една прекрасна вечер. Ако сте решили да почивате активно, със сигурност няма да почувствате недостиг от възможностиза спорт и развлечения.

Условия

Офертата е валидна за месец Март.

Офертата е валидна включително и за 3-ти и 8-ми Март.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък;

Ваучерът включва:  През Март в Родопи! 2 Нощувки за двама + 2 Закуски + Вечеря + Сауна само за 108лв. вместо 216 лв. в Хотел Кристал, Смолян!

Цена на ваучера 10 лв, заплаща се в сайта www.Kolektivni.bg, Доплащане на място в хотела или по банков път 98 лв.

Обща цена на офертата 108 лв.

Хотелът запазва правото си да отказва настаняване, в случай че плащането не е осъществено в указаните срокове. 

Цените са в лева (BGN) за двама и включват:

* 2 Нощувки, 2 закуски  и 1 вечеря за двама (HB)

*Трансфер до ски пистите

* Безплатно ползване на паркинг, интернет, фитнес зала и сауна

* ДДС, курортна такса и застраховка

* Деца до 2 години -БЕЗПЛАТНО

* Деца от 2 до 12 години – 50 % отстъпка при ползване на допълнително легло

* Деца от 2 до 12 години – 25 % отстъпка при ползване на редовно легло

  Доплащане на сумата на място в хотела или по банков път в лева на IBAN: BG48FINV91501000238624

Клон: ПИБ – гр.Смолян , СЛАВИЦА ООД  

Необходима е предварителна резервация на тел: 0889 609 500 ; 030 168 810

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След изтичане на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери

kolektivni.bg казва:

Град Смолян е разположен в централната част на Родопите, Южна България. Намира се на 104 км южно от Пловдив и на 98 км западно от Кърджали.

Регионалният исторически музей и Планетариума са част от Стоте национални туристически обекта на Български туристически съюз. Планетариумът е най – големият в България и на Балканите, и за последните 35 години е посетен от над 2 500 000 души.

Смолян е център на значими културни прояви — Националният фолклорен събор „Рожен“, Международните младежки фолклорни „Орфееви празници“,Международен младежки хип-хоп фънк фестивал Jam On It, Международен пленер по живопис, Майски културни тържества, традиционния празник на кукерските и маскарадни игри „Песпонеделник“ в с. Широка лъка, Международен етно-джаз фестивал July Jazz, Празници на Смолян с 21 октомври — Празник на Смолян, по повод Освобождението на Родопите от османско владичество по време на Балканската война — 1912 г., и др.