На къмпинг край язовир Доспат

35
Добави коментар
stoineff
stoineff

В района има възможност за най-различни занимания, с които да оползотворите свободното си време по възможно най-пълноценния начин. Районът е изключително красив. Многобройни екопътеки ви отвеждат по различни маршрути. Наблизо се намира смолянското село Гела и куп други интересни местности.

Таксата за къмпинг на това място е само няколко лева, също толкова трябва да платите за престоя на личното ви превозно средство за едно денонощие край язовир Доспат. За ваше удобство от общината са се погрижили да снабдят туристите с нацепени дърва и пънове за огньовете. Мястото е подходящо както за лов, така и за риболов. Множество ловни дружинки се събират в областта, за да се отдадат на своето вълнуващо и изпълнено с адреналин хоби. Значително по-вглъбените и търпеливи почитатели на риболова също предпочитат язовир Доспат пред всички язовири в България поради идеалните условия за улов на риба. 

Не мислете, че вашите съпруги и децата ви ще скучаят, ако организирате семеен излет или отдих на къмпинг. Именно тук е мястото, където с успех може да осъществите наистина запомнящ се семеен туризъм. И всеки член на семейството със сигурност ще открие своето забавление. 

Дали да се разхождат из китните полянки, да берат диви гъби и плодове, а защо не и да опитат да приготвят от плодовете вкусен домашен конфитюр? Всичко е възможно, когато природата ни дарява с толкова много прекрасни подаръци и единственото, което ние трябва и можем да направим е да се погрижим за това да я пазим чиста и да не вредим на екологичното равновесие. Усилието си заслужава, достатъчно е само да се огледате и да разберете, че това е едно райско място, с което сме благословени.