Чудеса се случват на гроба на Максим!

1
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Патриархът спаси живота ми, твърди възрастна жена

Чудеса се случват на гроба на покойния патриарх Максим, твърдят хора от Троянския манастир. По думите им той и свещената икона на Света Богородица Троеручица помагат на всеки, който се помоли силно. Хора, които работят в манастира, споделят, че след молитва до гроба на Максим много страдащи се отървали от болки и проблеми. “Молих се до гроба му и той буквално ми спаси живота! Не мога да кажа как, защото е много лично. Същото е и с иконата. Когато се помолиш силно, молитвата ти се сбъдва”, твърди една от посетителките на храма.

Възрастна жена, която продава свещи в божията обител, разкрива как хората се връщат, за да оповестят, че желанията им се сбъднали. Тя обяснява, че голяма опашка от вярващи се извива и пред чудодейната икона на Света Богородица Троеручица. Много хора са убедени, че мощта й е нараснала след полагането на патриарха зад нея.

Немалко вярващи казват, че усещат силна енергия около гроба на Максим. За Троеручица се твърди, че помага на бездетни жени да заченат.

“Иконата на Троеручица е чудодейна, тя е на 400 години. Наистина помага. Достатъчно е да се дойде и само веднъж за молитва. Трябва обаче да се вярва, това е най-важното”, казва отец Кирил от Троянския манастир.

БЛИЦ

26/02/2013