Имоген Томас показа дъщеря си

1
Добави коментар
yApple

Преди 20 дни Имоген Томас качи своя снимка, на която се виждаше огромният й корем в последната седмица на бременността й. Преди 14 дни пък моделката роди безпроблемно дъщеря си Ариана. Днес бебето тръгва по стъпките на майка си, газейки в дълбоките води на светския живот.

Имоген Томас стана известна покрай риалити шоуто Big Brother, така че не е чудно, че се стреми рано-рано да осигури слава на наследничката си. 30-годишната майка се снима с дъщеря си за британското списание New!, а фотосесията, честно казано, е много сладка.

Пред изданието брюнетката споделя, че бащата на детето – Адам Хорсли – все още не е сменял памперсите на малката Ариана. Явно обаче Имоген се справя добре с новото си амплоа.

Припомняме ви, че доскоро тя беше от онези жени, които се снимат постоянно, основно без дрехи, и се забъркват във всякакви скандали, само и само да извлекат капчица слава за името си. Сега обаче тя е мама – най-трудната роля на света – и целият й живот е променен. Може да видите милите снимки на Имоген и дъщеря й в нашата галерия.

Ако искате да научавате още любопитни новини за звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!