Майк Тайсън стана елитна проститутка

7
Добави коментар
alkatraz
alkatraz

Бившият световен шампион в свръхтежка категория Майк Тайсън стана елитна проститутка. Легендарният боксьор, който изпитва финансови затруднения, се е съгласил да работи в новото увеселително заведение за жени на най-известната американска сводница Хайди Флайс, известна още като „Холивудската мадам“.

Флайс възлага големи надежди на Майк Тайсън, въпреки факта, че в миналото той е осъждан за изнасилване. „Казах му – ти ще бъдеш моят голям жребец. Та всеки мъж ще се страхува, ако приятелката му се сближи с Майк Тайсън“, казва Флайс.

Самият 40-годишен Тайсън споделя: „Въобще не ми пука какво приказват хората. Да доставя удоволствие на жените и да получава за това пари е мечтата на всеки мъж“.

През 2005 г. Хайди Флайс купи в Невада парцел с площ от около 25 хектара с намеренията да открие там публичен дом, който да предоставя услуги на жени. „Откривам ферма за „племенни жребци“,  заяви Флайс. – При мен ще работят най-сексуалните в света мъже за по 250 долара на час. Жените ще бъдат във възторг.“