Мила Кунис споделя за различните си очи

1
Добави коментар
yApple

Красавица! Това си мислим всеки път, щом видим очарователната Мила Kунис на екран. Или на корицата на лъскаво списание, какъвто е настоящият случай.

Тъмнокосата американка с украински произход ще украси априлския брой на Marie Claire. И за пореден път ще докаже, че избирането ѝ за най-сексапилната жена на света от Esquire бе съвсем оправдано.

В новото си интервю Мила говори за ужасяващия страх, че би могла да ослепее. Той се е появил преди 3-4 години, когато актрисата получила сериозно възпаление на ириса и трябвало да се подложи на операция, за да спаси зрението си. В резултат от всичко това, се оказала с очи в различни цветове.

Може би досега не сте знаели, но звездата от „Черен лебед“ има едно кафяво и едно зелено око. Причината това да не се забелязва от снимките е, че непрекъснато носи лещи, за да компенсира разликата в нюансите. Ние пък смятаме, че дори да не го прави, пак ще си изглежда блестящо. Повечето хъскита, които сме виждали, също имат различни очи, но това не им пречат да бъдат изключително красиви.

По-страшното е, че тези физически проблеми са се отразили драстично върху психиката на актрисата:

„Ако казажа, че животът ми не се е променил, ще излъжа. Промени се. Не че се оплаквам, но вече не мога да излизам от къщи толкова спокойно, колкото преди.“

В разговора си с екипа на Marie Claire чаровницата споделя още, че според нея да участва в по три филма годишно е твърде много. „Идва момент в живота, когато човек иска да си бъде… у дома“ – споделя 29-годишната Мила. 

Ако искате да научавате още любопитни неща от живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

Marie Claire