Много кръв на протестите във Варна (ВИДЕО)

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Много кръв на протестите във Варна (ВИДЕО)

Протест № 17 във Варна беше окъпан в кръв

Млад човек, мирно протестиращ е бил нападнат във Варна от неизвестен бияч. Младежът се притекъл да помага на пострадалия възрастен мъж на 72 години. На него провокаторите, които се оказаха платени, започнали да му късат плаката, писаха от БЛИЦ.

Протестът във Варна беше окъпан в кръв

Възрастният мъж се казва Георги и той е един от най-активните протестиращи във Варна. Неговото лице е документирано на стотиците снимки, от протеста, които са направени от различните медии.

След като младият мъж се впуснал да разтърве дядо Георги от нападателя, провокаторът се обърнал и ударил много силно младежа по лицето. То цялото беше обляно в кръв.

Освен кръв по време на снощните протести, имаше и доста кръв по улиците заради тежки ПТП-та.

Вече започнахме да се чудим дали кървавият ад на пътя някога ще спре! Един човек загина и 18 са тежко ранени при тежки ПТП-та за изминалите 24 часа, оповестиха от СДВР. За изминалото денонощие са отчетени 12 много тежки катастрофи.

Ако кръвта по протестите е временно явление, което все някога ще приключи, то кръвта на пътното платно, заради катастрофите като, че ли няма изгледи да свърши.

От КАТ редовно подсещат водачите на МПС-та да бъдат особено внимателни, когато са зад волана, но изглежда предупрежденията остават висящи във въздуха.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: