Уволнения в „Часът“ на Милен Цветков

2
Добави коментар
mignews
mignews

Тв водещият Милен Цветков е уволнил главния редактор на “Часът” Иво Тодоров и няколко редактори. Подчинените му се оплакват, че отношението към тях е като при режима на Пиночет.

“Уважаеми приятели, моля повече да не ме търсите като гл. редактор на „Часът“. Вече съм в ентъртеймънта 😉 Благодаря на моите приятели, с които работих досега – страхотни пичове. Благодаря и на водещия на “Часът”, които ме уволни след 8 години бачкане… От няколно дни вече съм в екипа, който ще прави новото яко шоу по Нова ти – Dancing Stars. Thx на хората от Оld School! Неблагодарността не е важна. За мен важна е благодарността”, написа Тодоров в профила си във „Фейсбук“.

Към оплакванията му се присъедини и редакторката Лидия Методиева. “Щастлива съм, че те последвах и ще бъдем отново заедно и че се отървах от твоя неблагодарен, самозабравил се, бивш работодател, който така и не разбра, че когато копаеш гроб другимо, сам падаш в него. Аз също не му се сърдя. Той само ми помогна по-скоро да се отърва от него и да отида на едно не добро, а направо едно от най-добрите работни места. Преди мислех, че работата може да е песен, когато е удоволствие, но с Dancing Stars Bulgaria разбрах, че може и да е танц!”, е написала тя в социалната мрежа.