Луиза Григорова стана прислужница

3
Добави коментар
yApple

Младата актриса Луиза Григорова стана прислужница в най-новия български сериал “Дървото на живота”. Тя е доволна от ролята, която е получила, тъй като за първи път се превъплъщава в такъв образ.
“Моята героиня, за разлика от мен в момента, е свито, бедно девойче от обслужващия персонал на богатото семейство. За първи път ми се случва нещо такова и е супер, защото тя е доста по-различна от мен. Казва се Яна. Прислужница е в дома на Вълчеви”, споделя пред “Билайф” Луиза на премиерата на сериала.

Тази година е доста важна за хубавицата и по друга причина – предстои й да бъде абсолвентка.

„Ученето ми се стори много дълго, макар че всички казваха, че ще мине бързо. Има си някои трудности в НАТФИЗ, не е цветя и рози, както си мислиш като влезеш, всъщност се оказва друго. В момента изкарваме дипломни представления, лудница е“, разказва актрисата и допълва: „Предпочитам да правя достатъчно много неща в професионален план, за които да се пише, отколкото за нещата в личния ми живот. Затова повече ги скривам. Освен това се чувствам малко по-пораснала и не искам да си афиширам отношенията, независимо какви са – приятелски или любовни”./БЛИЦ