Кога Wizz Air пускат намаление

2
Добави коментар
Lubo_Uzunov
Lubo_Uzunov

Напоследък забелязвам, че много хора се опитват да намерят информация при чичко Гугъл за това, кога Wizz Air пускат промоции с намаление на самолетните си билети. Затова ще се опитам да ви дам колкото се може повече инфо по въпроса.

Кога има отстъпка?

За съжаление авиокомпанията няма избрани точни дати, в които да обявява промоция или пък, ако имат, то тогава значи пазят строго информацията си от нас. Но за сметка на това, ще ви кажа една дата, на която всяка година не пропускат да направят намаление, а именно 16-и Май.

Всъщност на тогава е рожденият им ден. Всяка година всички регистрирани потребители в сайта им получават имейли с въпросното “сигурно” намаление точно на този ден. То обикновено е 20% отстъпка от покупката на онлайн самолетни билети, трае точно 24 часа и започва в 01:00 наше време.

За това се подгответе, след около два месеца ще празнуваме отново заедно с тях и ще падат резервации Надявам се да спазят традицията разбира се.

През останалото време от годината също можете да попаднете на такова намаление, но както казах преди малко, няма известни дати, на които можем да очакваме такова. Но все пак мога да ви кажа как да се ориентирате ден по-рано.

Последната им практика на обявяване на промоция е следната:

Първо пускат намалението за членове на “Wizz Discount Club”. Т.е. тези, които са си платили за нещо като членство при тях, но за това ще пиша малко по-надолу.

В доста от случаите, когато пуснат промоцията си за членове на “Wizz Discount Club”, на следващия ден обявяват същата промоция за обикновенни потребители.

За това ви препоръчвам да се запишете за нюзлетър-а на сайта, за да получавате на имейла си всички промоции, които авиокомпанията обявява. Единственото нещо, което трябва да направите е да влезнете в сайта им Wizzair.com, да напишете вашата електронна поща в полето “Информационен бюлетин” и да се абонирате. Така, когато отново пуснат 20% off на самолетните си билети, бъдете сигурни, че няма да го пропуснете.

Wizz Discount Club

Целта на този клуб е авиокомпанията да привлече повече редовни пътници, като предоставя отстъпка при закупуване на самолетни билети. Т.е., ако вие се присъедините към клуба ще получавате по-ниски цени за разлика от обикновените потребители.

Таксата за членство е 60лв на година. След плащането, вие получавате по 10€ отстъпка за всеки полет. Също така вие доста по-често ще можете да се възползвате от промоциите на авиокомпанията за разлика от останалите. Ще получавате и възможно най-евтината цена.

Ако сте решили да ставате член на “Wizz Discount Club”, първо си направете някаква сметка дали през годината ще пътувате толкова, че да успеете да си избиете парите дадени за членството. Хубавото, е че можете да използвате отстъпката си и за други хора, които ще пътуват заедно с вас. Само трябва да резервирате билетите си от вашият профил. Ако пък вие нямате членство, а вашият приятел с когото ще пътувате има, то тогава нека той резервира билетите. С едно членство могат да пътуват до 10 човека.

Толкова от мен по въпроса. Допълнителна информация за “Wizz Discount Club” можете да намерите на сайта на Wizz Air.

И за завършек на статийката ще ви кажа една лоша новина или поне за мен е такава.

Нискотарифната авиокомпания обяви спирането на една от дестинациите си. За жалост това е Венеция. От месец Април полетите към най-прекрасният град в Италия се прекратяват. Аз лично изключително много се ядосвам, но пък за някои от вас може да се окаже добра новина, защото дестинацията ще бъде сменена с Ларнака. Ако имате желание да посетите Кипър, то вече можете да го направите и с Wizz Air.

Всъщност вече единствения начин да си купиш евтини самолетни билети на тази компания остана именно чрез отстъпките които пускат. Аз лично неведнъж съм се възползвал от тях. Включително и за пътуване до Венеция. Така че не се колебайте и се възползвайте да посетите този неповторим италиански град, докато все още има евтини полети до там.

Надявам се с този да съм ви бил полезен. Ако имате някакви въпроси с удоволствие ще помагам

GD Star Rating a WordPress rating system

Кога Wizz Air пускат намаление, 5.0 out of 5 based on 8 ratings Google+