Удивителна концепция на iWatch превръща холограмите в реалност

2
Добави коментар
wweb
wweb

От началото на годината зачестиха слуховете за смарт часовника на Apple. Наравно с публикациите се появиха и все повече концепции, показващи евентуалния дизайн, работа и възможности на iWatch. Но, никоя от тях не правеше такова впечатление, каквото ще остави следващото видео. Определено е нещо, което много хора биха искали да видят за в бъдеще.

Самото видео започва със събуждането на Кортни от холограмната аларма на нейния iWatch часовник. След това, момичето се сблъсква с ежедневните си занимания. С помощта на холограмната функция в iWatch , тя прави всичко в движение (проверява събитията си в календара, прехвърля файлове и дори обработва снимки), независимо от мястото, в което се намира.

 

 

По-късно през деня, на помощ идва холограмната карта на града, отново предоставена от смартчасовника. След което, дори провежда видео разговор с приятел и отключва външната си врата – отново с iWatch.

 

За съжаление, според създателите на видеото – холограмната версия на iWatch ще е достъпна чак през 2019 г. Вижте и друга страхотна концепция на iWatch, създадена от българин.