Ерин Стърн » Форум » Мнения | Fhl.bg

19
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Аз съм пристрастена към чувството на изчерпване след наистина тежка тренировка. То ми подсказва, че съм стигнала натисна докрай. Това ме кара да се върна за още. „- Ерин Стърн-IFBB Фигура състезател

 

Милиони хора по света се занимават с този спорт с надеждата да изградят по-здраво и хармонично тяло.Бодибилдинга е начин на живот и всеки който върви по този път ,мечтае да изглежда като атлетите от списанията и състезателния подиум.Мечтите на мнозина рухват по пътя -диети ,тежки тренировки но най вече неуспеха от това ,че немогат да постигнат желаната визия.Естествено с това се стига и до употребата на забранени вещества.Точно тук се появява и Ерин Стърн-за да ни докаже ,че мисията ни е възможна.Тя е живото доказателство, че това може да бъде направено. без употребата на стероиди !!!

През целия си живот Ерин Стърн се е занимавала с някакъв спорт.В ранните си години с конна езда а по-късно в отбора по лека атлетика в гимназията. Завършила е университета на Флорида,където е продължила да се състезава във висок скок, петобой и heptathlon. През 2008 г., Stern е само на 3 сантиметра от възможността да влезе в квалификациите за олимпийския отбор на САЩ в дисциплината висок скок. Оттогава тя решава да намери нов спорт.Както винаги в живота 🙂 случайно един приятел и  предложил да опита с фитнес тренировки, и от тогава Ерин Стърн пренасочва цялата си енергия в тази  област.

 

Ерин Стърн извоюва първата си IFBB Pro карта, като  спечели Overall Figure Championship at NPC Nationals през  2008 ! По -късно през март 2009 г., тя прави своя про дебют в Арнолд Класик .Първата си титла като шампион  на Олимпия фигура е през 2010.През 2012 година ,тя триумфира отнова на сцената на Фигура Олимпия.

 

Класирания на Ерин Стърн

 

2008 NPC National Bodybuilding and Figure Championships—1st Place
2009 IFBB Arnold Classic—10th Place
2009 IFBB Europa Show of Champions—5th Place
2009 IFBB Jacksonville Pro—2nd Place
2009 IFBB Houston Pro Figure—2nd Place
2009 IFBB Figure Olympia—6th Place
2009 IFBB Fort Lauderdale Pro Fitness and Figure—2nd Place
2010 IFBB Arnold Classic—2nd Place
2010 IFBB Europa Show of Champions—1st Place
2010 IFBB Figure Olympia—1st Place
2011 IFBB Arnold Classic—2nd Place
2011 IFBB Australian Pro Grand Prix XI—1st Place
2011 IFBB New Zealand Pro Figure—1st Place
2010 и 2012 Фигура Олимпия шампион

Информация

Дата на раждане: 5 февруари 1980 г

Място на раждане: Маями, Флорида

стаж в залата: 12

състезателен бодибилдинг: 2

Спонсориран атлет на Dymatize Nutrition

 

 

 

Кога разбрахте, че състезателния бодибилдинг е за вас?

 Аз го разбрах още при първото ми състезание по-висок скок на което участвах.Моят ръст беше пречка в тази дисциплина ,но хубавото беше че тези 10 годишни лекоатлетически тренировки ,ми бяха помогнали да натрупам доста добра мускулатура и тогава осъзнах ,че ако положа достатъчно усилия във фитнес залата бих могла да стигна далеч.

 

Как  тренирахте по това време?

Тренировките ми харесваха и не представляваха трудност за мен ,защото аз тренирах почти по същия начин както в леката атлетика.Правех хибридни тренировки между лека атлетика и бодибилдинг,което е добре защото това ми даваше много по-хармоничен изглед.

 

Какво е първото нещо, което правите след като се събудите?

Веднага след като се събудя, аз трябва да закусвам. Това е само половин чаша овесена каша и пет белтъка, смесени заедно. Смесвам го със сироп без захар и Chipotle пипер. Това звучи наистина брутално , но тази закуска наистина е добра.Вие трябва да сте сигурни, че  овеса е напълно готов и след това можете да добавите белтъците.

 

Какъв е дневния ти хранителен режим?

Това е доста лесно. Кaкто казах започвам с 5  белтъка и овесените ядки и така аз ям на всеки три часа. Следващото хранене ще бъде 4 или 5 унции пиле и четири оризови питки и салата. Салата е толкова голяма, колкото искам да бъде. Следващото хранене е доста сходно – половин чаша киноа (с високо съдържание на протеини от зърнени култури) или авокадо. Вечерта приемам белтъци и зеленчуци.

 

Как се справяте с диетата преди състезание?

Вие знаете, че малките неща, които правим с диетата преди състезание в  крайна сметка водат   до нашия   успех.Но ,аз не обръщам много внимание на храната, защото знам, че това е просто гориво.

Това наистина е интересен отговор за професионален състезател ,всички знаем че в основата на успеха преди състезание е диетата.

 

Какво искате  да ядете, когато не се състезавате?

Когато съм извън сезона, веднъж седмично си похапвам от  забранените храни. Харесва ми да има пица, суши или сладолед. Аз не обичам да стигам до крайности,защото ако прекалиш с храненето в такъв ден после просто не ти се прави нищо.

 

Вие сте голям защитник на натуралния културизъм. Колко важно е това за вас?

Аз винаги съм искал да бъде най-добрата в света в нещо. Когато разбрах, че „Олимпия“ е нещото, което мога да спечеля, аз наистина дадох всичко от себе си и си скъсах задника от работа.Посветих много от времето си да насърчавам хората ,че могат да постигнат успех и без стероиди и забранени вещества. Аз съм доказателство, че това може да бъде направено. Ето защо аз  все още се опитвам да поставя своя рекорд в дисциплината на висок скок на височини до 183 см., защото искам да докажа, че можеш да бъдеш и  елитен културист и елитен спортист. Природосъобразния начин на живот е толкова важно нещо.

Какво минава през ума Ви, преди да излезете на сцената на конкурса?

В този момент, когато съм на сцената, се сещам за нещо, което ме прави наистина щастлив и аз просто се опитвам да се отпусна. Аз също се опитвам да мисля за нещо, което ще ме накара да се усмихна, искрена усмивка вместо искуствена усмивка . Вие искате очите ви да кажат: „Аз съм щастлива и уверена.“ Аз също мисля, за  тълпата от хора в публиката , като част  от приятелите  и семейството ми. Не можеш да мислиш за публиката като за съдии. Аз съм срамежлив човек и  приемам това като конкурс по културизъм , не мога да го приемам лично.

 

Вие също сте и  треньор. Ако някой от вашите клиенти  заяви интерес към подготовката за  състезание,  какво ще им кажете?

Ако те имат много работа за вършене, аз ще им кажа ,че ще може да се подготви за   шоуто за 10 месеца.И ще създам поредица от по-малки цели, така че те да могат да доведат до постигане на  по-голямата им цел. 

 

Какво следва оттук нататък за вас?

Аз тренирам за Олимпия отново и пиша  книга, която се нарича Влезте във форма FAST-Бързо означава 4-седмична програма,която ще ви  научи как да тренирате по-ефективно ,да развиете експлозивна сила и мощ, като същевременно подобрите симетрията  и линиите. Ако искате да изглеждате като атлет, започнете да тренирате , като атлет! Може би искате да  изградите добре оформени мускули, без да изглеждате много обемисти. 

 

За новата книга и тренировки на Ерин Стърн ⇔очаквайте !!!