Онлайн Курсове по Английски език, Компютърна грамотност, Графичен дизайн, Френски език, Български за чужденци. Изпробвайте…

6
Добави коментар
classroom.bg
classroom.bg

Първокласно онлайн обучение по чужди езици и компютри
Видео представяне

Всичко, което правим преследва една едничка цел – Да предоставим на хората от всяка точка на България (и света) достъп до първокласно чуждоезиково и компютърно обучение.

Ние вярваме, че може да направим обучението, по-ефективно, по-забавно и по-лесно, така че учениците да достигнат максимални резултати за възможно най-кратко време. За целта използваме най-актуалните, увлекателни и ефективни учебни системи, съчетавайки доказани практики в преподаването с последните достижения на новите технологии.

Как протичат онлайн уроците по чужд език?

След записване на курс, всеки ученик получава реален учебен комплект (цветен учебник с учебна тетрадка) и помощни материали за курса на обучение.

По време на уроците ученикът вижда виртуална бяла дъска, също както би виждал дъската на преподавателя в нормална класна стая. По време на онлайн уроците, учениците може да гледат също и видео клипове в реални ситуации, да правят аудио упражнения и дори виждат как да попълнят всяко от празните полета в учебника си.

За още по-голямо улеснение са предоставени и видео уроци за бързо запомняне на новите думи, както и записи на всички важни граматически теми, които може да гледате колкото пъти пожелаете.

Как протичат онлайн уроците по компютърна грамотност?

Classroom.bg предвижда курсове по широк набор от компютърни приложения. По време на онлайн уроците преподавателят споделя работния плот на своя компютър и показва на учениците различните функционалности на съответната програма.

При въпрос от страна на някой от учениците, или с цел упражняване на наученото, преподавателят може да предостави контрола над своята мишка на някой от учениците, за да изпробва на практика получените знания.

Метод на преподаване – „Фуния“
Прочетете повече

Веднъж едни ученик ме попита: „Няма ли начин да ми налеете английски в главата с фуния?“

Отговорих му, че ще потърся подходяща фуния и ако не намеря такава, ще направя.

Е, ето, че 10 години по-късно с помоща на страхотен екип от български и британски преподаватели успяхме да направим „фуния за наливане на знания“. Тя наистина работи, когато човек отвори сетивата си за нея. Налива знания в зрителната памет (чрез видео уроци, бяла дъска, интересен учебник), слуховата памет (с аудио упражнения, слушане на преподавателя и съучениците), двигателната памет (писане в учебника, четене на глас, говорене, повтартяне, обсъждане).

„До тук добре“ би казал онзи ученик, „но ако беше истинска фуния, щяхте да можете да налеете английски в главата ми и докато спя“.

Бих отговорил с думите на Плутарх: „Умът не е съд, който може да се напълни, а огън който трябва да се разпали“.

Ето това е нашата цел – да разпалим желанието ви за знание, и да поддържаме огъня с всички сили, докато изпепелите всяка пречка по пътя си, всяко съмнение във възможностите ви, всяка трудност, която може да ви сполети по пътя към поставената цел.

Как е възможно това?

Със смях! Не е достатъчно просто да попивате знания, трябва също и да се забавлявате докато научавате. Ако процесът на обучение ви доставя удоволствие, няма да имате нужда от „фуния“.

Видео уроци, които може да гледате на своя компютър, таблет или смартфон.

Учебни материали, подходящи за преподаване в онлайн среда.

Интерактивни упражнения и тестове за вашия напредък.

Разгледайте списъка с нашите курсове.