Юксел Кадриев кара пиян, блъска такси (видео)

3
Добави коментар
mignews
mignews

Тв водещият пробвал да даде 150 лв. на таксиджията, за да си спести полицията

Водещият на новините на btv Юксел Кадриев е шофирал пиян и е блъснал такси на площад „Народно събрание“ в София. Инцидентът е станал рано тази сутрин, а дошлите на място полицаи са установили, че е карал пиян. Съставен му е акт, а по случая е образувано досъдебно производство.

Случаен свидетел на инцидента е успял да заснеме клип с изпълненията на пелтечещия четец на новините на bTV. Чува се гласът на Кадриев, който не спира да повтаря: “Ти си п…а, ти си п…а!” и “Пусни ме да те видя колко си голям, ела тука, бе!”С идването на полицията Кадриев се обръща към ченгетата и моли веднага да му вземат алкохолна проба, един от свидетелите изкрещява към него: “И за наркотици!” Тогава Юксел добавя: “Да и за наркотици…”

В края на видеото се чува глас, който казва: “Това беше Юксел Кадриев, който се кара пиян и дрогиран с такситата, дори даде 150 лева на единия от шофьорите, за да не се обаждаме в полицията. Сега иска да вика линейки да му взимали проби за алкохол, а той е прекалено нашмъркан и надрусан.”