ШОК! Шпионират Шакира и Пике

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ШОК! Шпионират Шакира и Пике

Звездната двойка била следена още от 2010 година

Футболистът Жерар Пике и половинката му Шакира са шокирани. Звездната двойка разбрала, че била следена и то не от кого да е, а от футболния клуб Барселона. Испанският клуб се притеснявал, че един от най-силните им играчи не рита така, както очакват и решили да проверят на какво се дължи това.
Барселона се притеснявали, че младият Пике отделя прекалено много време и внимание на половинката си Шакира, която е с 10 години по-възрастна от него. От испанския футболен клуб се обърнали към професионалисти и наели детективи от агенция Metodo 3, пишат от испанския вестник „El Confidencial”, цитирано от yahoo.

Пике и Шакира са били под постоянно детективско наблюдение

От агенцията признават, че са били ангажирани през 2010 година да следват по петите защитника Жерар Пике, който вместо да се концентрира върху играта си, се отдавал единствено и изцяло на приятелката си певицата Шакира. Пике бил наблюдаван под лупа от детективите.
От своя страна от клуб Барселона отричат да са наемала детективи да следят играча им и отсекоха, че за това няма доказателства.
Шакира и Пике пък ще трябва да опазят сина си Милан, който е едва на един месец, не само от досадните папараци, но и ще трябва да са нащрек дали някой не ги следи.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: