Microsoft обнови Office 365 за бизнеса

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Потребителите получават достъп до пълния пакет приложения от познатия пакет Office с възможност да ги инсталират на пет свои устройства

Microsoft обнови облачната си услуга за бизнеса Office 365. Добавени са възможности, които пасват на потребностите и бюджетите на малки, средни и големи компании.

Новият Office 365 е достъпен в 69 страни по света, а през второто тримесечие компанията ще пусне версията в още 20 държави.

В допълнение към усъвършенстваните Microsoft Lync Online, Exchange Online и SharePoint Online, бизнес потребителите получават достъп до пълния пакет приложения от познатия пакет Office с възможност да ги инсталират на пет свои устройства и да ги обновяват.

Предвидени са също функции за разгръщане на вътрешнокорпоративни социални мрежи с помощта на SharePoint и Yammer. Освен това през юни 2013 г. за потребителите ще станат достъпни възможности за обмен на мигновени съобщения и информация за присъствие, както и разговори между Lync и Skype.

Сценарият за използване на Office 365 превъзхожда възможностите на решения, които са достъпни само чрез уеб браузър, посочват от Microsoft. Големите компании, например, могат да изграждат гъвкави, мащабируеми решения, без да правят компромиси с управляемостта и защитата на данните.