50% намаление на еднодневен делничен пакет за двама със закуска в Спа Хотел Рич****, Велинград

1
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

реалнo 180 лв.

Oтстъпка:
-50%

90лв.

Стойност

180 лв.

Отстъпка

50%

Спестяваш

90 лв.

Купена:&nbsp 1 &nbspпъти

СПОДЕЛИ!

Спа хотел Рич**** се намира в Спа столицата на България – Велинград. Туристическият комплекс съчетава атмосферата на града с безбройните минерални извори, пълноценната почивка и възстановяване с последния писък в Спа технологиите, незабравимите атракции в таверната, нощния бар и лоби бара.
Безспорен лидер в Спа и Уелнес туризма е Спа Хотел Рич, номиниран от Българската Асоциация по хотелиерство и ресторантьорство за Хотел №1 на България за 2005, a от списание Туризъм и отдих за Хотел №1 за 2006 година.
Представяме Оферти за спа почивки от Спа хотел Рич, Велинград.

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН СПА ПАКЕТ: 180лв. – 50% = 90лв.
(Важи за настаняване от неделя до четвъртък вкл.)
Доплащане на място през уикенд дните (петък и събота) – 28лв. на човек на ден.
ВИП ваучера е за почивка за двама души и включва:

Една нощувка в Двойна Луксозна Стая

Една закуска

Вътрешен и външен минерален

Вътрешно джакузи с минерална вода

ВИП джакузи на ВИП терасата с минерална вода

Финландска сауна

Инфрачервена сауна

Емоционален приключенски душ

Парна баня

Зона за релакс

Vip тераса с лековити топила с минерална вода съдържаща сероводород, минерална вода съдържаща метасилициева киселина и морска вода обогатена с магнезиева сол. Водата в трите топила има широк спектър на действие и оказва благоприятно влияние върху кожата, косата, ноктите, нервната система, опорно- двигателния апарат, ставите и други.

Фитнес зала с протеинов бар

Закрит детски кът с аниматори от 10:00 до 24:00 часа

Открита детска площадка

Интернет wi-fi

Охраняем паркинг

Застраховка

Хотелът има статут четири звезди. Спа Хотел Рич разполага с общо 51 помещения. Апартаментите са 6 на брой, 35 са двойните луксозни стаи, 2 стаи де лукс, 7 двойните стандартни стаи. Хотелските стаи са разположени на 5 нива, като преди тях са рецепционният етаж, СПА центъра и нивото на лоби-бара. Има паркинг, който е 24 часа охраняем. Голяма част от помещенията са с тераса и чудесен изглед към центъра на града или към боровия парк до хотела.

 

Условия на офертата

ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.

Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.

Дете от 0 – 5,99 години – безплатно настаняване на допълнително легло (при 2-ма пълноплащащи) на база нощувка със закуска. Изисква се копие от акт за раждане на детето, удостоверяващ възрастта му.При непредставяне на такъв, автоматично се начислява допълнително легло.

Деца над 6 години и трети възрастен на допълнително легло –30лв. на вечер на база нощувка със закуска.

Доплащане на място за уикенд дните (петък и събота) – 28.00 лв. на човек на ден (минималният престой в уикенд дните е две нощувки).

Местата за настаняване са ограничени до изчерпване на типа помещение посочени в офертата

Задължително е да направите предварително запитване за свободни места за желания от вас период на рецепцията на хотел ‘Рич”

Изисква се предварителна резервация на тел; 0359 5 78 03; 0888 35 10 10. ПРИ НАСТАНЯВАНЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПРЕДСТАВЯ РАЗПЕЧАТАН ВАУЧЕР

Валидност на ваучера: от 13 април до 31 май 2015г.

Офертата не важи за официални и национални празници.

Настаняването в хотела е след 14.00 часа

Освобождаването на стаите е до 12.00 часа, доплащане за късно напускане – 30лв.

В цената не е включена туристическата такса, която се плаща на място – 1.31 лв. на човек на ден.

Вижте всички Общи Условия.

Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg
В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Двойна стая лукс:
Стаите са с двойно легло, подходящи както за самостоятелно настаняване,  така и за двойки.  Допълнителните разтегателни дивани – 1 или 2  дават възможност за настаняване на 1 или 2 деца или възрастни.  Те са с тераси и без тераси, като стаите са за непушачи. На разположение на нашите гости са високоскоростен безжичен интернет, LCD телевизор, климатик, мини бар, централно подово отопление, рум сервиз, баня с вана и душ, сешоар, козметично огледало.

СПА и Уелнес: 
Зоната за Спа и Уелнес  включва: Външен и вътрешен басейн с  минерална вода; Джакузи с минерална вода; Пещера с разположени в нея: класическа  сауна, инфрачервена кабина,парна баня, емоционален душ, топли лежанки за релакс; Вани базирани на вълшебното действие на световно известната велинградска минерална вода с добавени соли, водорасли, масла; Масажни кабини организирани в самостоятелен сектор осигуряващ пълен покой и дискретност. Интериорът е изцяло съобразен с различните класически и екзотични ритуали. Високо квалифициран персонал обгрижва гостите по индивидуални програми съобразени с желанията и конкретното им състояние.

Таверна Омар: 
Прочутата таверна „Омар“ е с капацитет 180 места  и прохладна градина  с чеверме, барбекю и пещ на дърва със 200 места. Усещането за автентична битова атмосфера се допълва от вкусно приготвените български ястия и завладяващата жива музика.

Класически ресторант: 
Автентичен кралски уют. Декоративни мазилки, ръчно тъкан текстил по индивидуален проект допълват луксозната обстановка. Класическият ресторант разполага с 40 места и е подходящ за една незабравима вечеря.

Нощен бар: 
Нощен Бар „Рич“ представлява стилно заведение, което предлага на клиентите си евъргрийн и ретро  музика с вариететна програма, предоставена от професионален DJ, грижещ се за желанията на гостите. На разположение са 100 места. Клиентите биват настанени на сепарета и на разположение е дансинг, където нощната забава не спира.

Лятна Градина Фонтаните: 
Ако желаете да се насладите на чаша ароматно кафе, изискан коктейл или напитка – това е мястото. Сред екзотични шатри, пеещ и илюминиращ фонтан, красота и спокойствие, много зеленина.  Тук може да видите единствения по рода си на Балканите открит параклис-икона на Пресвета Богородица – Ширшая Небес.  Мястото е подходящо за организиране на детски партита, тъй като в напосредствена близост се намира и детската площадка.

Oферти за спа почивка, предоставени от нашия партньор – Спа хотел Рич**** гр. Велинград

Виж всички оферти от категория: Хотели Велинград

Оценка за „Спа хотел Рич – Велинград“

0.50,
1 Глас(а)

Валидност на ваучера: от 13.04.2015 до 31.05.2015