Честит рожден ден, Джъстин!

4
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Джъстин Дрю Бийбър е роден на 1 март 1994 г. в Стратфорд (Онтарио), Канада. Майката му Пати Малет е на 18 години, когато забременява с него. 

Харесай страницата ни във Facebook

Пати отглежда сина си с помощта на родители си – Брус и Даян. Тя дълго работи нископлатени работи, докато отглеждала Бийбър.

На 12 години малкият Бийбър участва в местното състезание за музиканти в Стратфорд, където остава на 2-то място. В края на 2007 г. майка му започва да качва клипове в YouTube, с надеждата че някой известен музикален лейбъл може да го види. Така той печели популярност с изпълненията.

Днес Джъстин е истинска звезда. Неговият трети студиен албум „Believe“ е издаден на 19 юни 2012 г. от Island Records. И докато предишните албуми имат тийн поп звучене, тук Биибър иска да направи по-зряла музика, затова си сътрудничи с Cincluding Darkchild, Hit-Boy, Diplo и Max Martin. 

„Entertainment Weekly“ похвалва младия талант за революция, която е постигнал в този по-зрял албум. „Rolling Stone“ отбелязват по-дълбоки и интензивни бийтове, въпреки че албумът е критикуван за евфемизъм за новооткритата сексуална зрялост. 

„Believe“ дебютира под номер едно в класацията Bilboard 200 в първата седмица с продадени над 374 000 копия.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It