ГОРЕЩО: Слави и Преслава – еднократна афера или истинска любов? (ВСИЧКО ЗА ИНТРИГАТА)

1
Добави коментар

Преслава е поредната бройка в леглото на Слави. Това шушукат в кулоарите на бТВ, след като стана ясно, че двамата са имали романтична вечеря и бурна нощ след това.

Дали обаче е само еднократна афера, или началото на една нова истинска любов.

Интригата между Слави и Преслава започва от първия ден на участието й в „Гласът на България“. Дългия й прави комплименти пред всички за хубавия външен вид, прекрасния глас и скромното поведение. Това веднага прави впечатление на екипа, които знаят, че шефът им не се хаби да четка някого, освен ако не е в ефир за шоуто.

После Трифонов я кани на вечеря. Двамата се срещат в столичен тузарски ресторант, прочут с турската си кухня. Разбира се, кулинарният пир имал и своето логично продължение – в спалнята, където Слави и Преслава се отдали на бурните си чувства, писа „Всеки ден“.

За интригата бързо се разчуло и единствената, която не е наясно със секс аферата, е Мартина Огнянова – гаджето на Слави.

Според запознати от екипа на Трифонов обаче, шефът им не отдавал значение на случилото се. За него Преслава била поредната бройка. Същото обаче се отнасяло и за певицата, която сменя мъжете като носни кърпички.

„В това отношение двамата много си приличат, както и по други неща. Нищо чудно аферата да прерасне в истинска любов“, гадаят от екипа на „Шоуто на Слави“.