ВТРЕЩИ ВСИЧКИ! Сара Джесика Паркър се изложи тотално

2
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ВТРЕЩИ ВСИЧКИ! Сара Джесика Паркър се изложи тотално

Не вярваме на очите си! Това е направо невъзможно!

Сара Джесика Паркър ще остане запомнена завинаги с емблематичната си роля на писателката Кари Брадшоу от теливизионни сериал „С*ксът и градът“. Благодарение на тази своя героиня Сара Джесика си спечели и славата на модна икона. Кари носеше само марков дрехи винаги перфектно комбинирани или акцентирани с уникални обувки.
Маноло Бланик е любимата марка обувки на рубрикарката Кари Брадшоу. Повлияна от стайлинга в сериала Сара Джесика Паркър започва да носи Маноло Бланик и в истинския си живот. Свикнало сме да виждаме актрисата почти винаги на високи токчета, но тук не е такъв случая.
Папараци успяха да Сара Джесика Паркър по време на непринудена разходка с дъщерите й близначки. Звездната майка бе заложила на стрийт стайлинг, който повече наподобяваше дрехите на някой клошар, но не това беше най-фрапиращото. Погледнете в какво е обута модната икона:

Сара Джесика Паркър разхожда дъщерите си

ТОТАЛНА ИЗЛАГАЦИЯ! Изборът на обувки е не само неподходящ, но в комбинация с чорапите вече става дума за трагедия. И дори начинът, по който актрисата е навила дънките си, ни показва, че тя съвсем умишлено е подбрала тази комбинация. Направо немислимо е как изглежда модната Сара Джесика. За нас остава само недоумението защо се излага така тази жена!
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: