Честит празник, Българи! Готови ли сте за Свободата?

21
Добави коментар
lubopav
lubopav

Честит празник, свободни Българи! Свободни ли сте наистина? Свободата преди години бе извоювана от нашите бойци за свобода, за слово, за истина и мъдрост. Получихме това, за което бяхме готови към онзи момент. Изживяхме вековни робства от всякакво естество и живяхме в това, което си мислехме, че е свобода. Съдбовен е онзи 3-ти март през 1890-та година, от както честваме този Български празник. Ето какво говорят числата за онзи момент тогава 3-3-6. Или крайно редуцирано число = 6. Божествен импулс и закрила. И силен тласък към промяна. Същите са числата и в същинската година на края на войната и подписването на Санстефанския мирен договор – 1878 – пак 6. А ето ни и днес. 3.03.2013. 3-3-6. Отново. Мощен импулс към промяна, с Божествената благословия и закрила.

Това са едни мъдри думи на Петър Дънов, най-великият аватар, слизал някога в човешко тяло в наше време не само по българските земи, но в целия свят. “Българите имат девиз: „Съединението прави силата.“ Две думи липсват на този девиз. Той трябва да гласи така: „Съединението в Любовта прави силата.“ Любовта обединява. Обединение без Любов е механично. Хората искат единство, но единство без любов е невъзможно. Законът гласи: Любовта образува една обща връзка между всички същества. Има едно основно звено, което може да свърже цялото човечество – това е Любовта. Няколко търговци могат да се обединят за обща работа. Ако са ги събрали в едно само търговските интереси, тая групировка е временна и ще се разпадне. Това не е никакво свързване. Ако сте свързани един с друг чрез Божията Любов, никаква сила не е в състояние да разруши тази връзка. Ако нямате тази връзка, всичко ще се превърне на прах и пепел. Докато Любовта не дойде между хората, те ще говорят на чужди, непознати езици.”

Но Любовта дойде вече сред нас, нали! Усещате я, тя се излива от сърцата ви безпричинно, приема безгранично и безусловно това, което до вчера е смущавало умът, и сега води към истинско обединение! Любовта, която осъзнава себе си, не познава граници и условности, Любовта, която знае, че истинските промени се случват отвътре и осветляват тъмните структури на Матрицата. Любовта, която случва свободата не с борба, а с чисто осъзнаване. Времето на революциите отмина. Сега е време за осъзната еволюция. И тя тръгва от всеки един от нас.

А в днешния съдбовен ден, с нас са духовете на всички онези велики същества, населявали някога територията на свещена България, всички онези светли същества, които насочват цялата вселенска сила и светлина към пробудените ни сърца. От нас зависи да поемем осъзнато тази отговорност, да си спомним мисията, която приехме преди да дойдем тук и да се гмурнем във вълната на истинското освобождение. Сега е моментът да се освободим от всички очаквания, от всички заблуди, от чувството за вина и жертвеност, от омраза, гняв и негодувание, от всички погрешни схващания за живота, за любовта, за ученето, за израстването, за хармонията, за дълга ни към роднини, приятели, държава и институции. Сега е моментът да се отърсим от заблудите и оковите на матрицата, от илюзорните задължения, условности, политически, икономически, социални, образователни модели. Сега е моментът да се отърсим от веригите на егото, на изискванията, очакванията, раздразнението, нехаресването, противопоставянето и битките на всички нива, от илюзорните различия и повърхностни сблъсъци. Защото само обединението, истинското, пропито с чистота, святост, истина, мъдрост и всеприемаща любов ще ни освободи. Готови ли сте за нов световен мирен договор? Готови ли сте вече да случите и вкусите свободата си? Призовани сте! Сега е моментът!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: истинско освобождение, Любовта прави силата, национален празник, Обединение в Любовта, обединение на българите, революция, свобода за България, трети март