ГОРЕЩО: Как Ирина успя да спаси Иван от алкохолизъм? (ВИЖТЕ ДРАМАТА)

1
Добави коментар

Само след две години съвместен живот с приятелката си Ирина Тенчева Иван Христов остави алкохола зад гърба си. Известният продуцент, който някога бе сред най-буйните столични купонджии днес дори не близва бира.

Благодарение на половинката си Иван не се доближава до чашката дори по партита и купони. Шоуменът си остава свеж като репичка, независимо колко хора надигат чаши около него.

Основната заслуга за това постижение е на половинката му Ирина. Която определено влияе повече от добре на продуцента.

Докато Христов водеше медийна война с жена си Вихра и цели 10 години с нея не бяха достатъчни, за да го откажат от алкохола, Ирина за отрицателно време успя да го укроти.

Сега водещата на „Град на ангели“ е щастлива, защото любимият й вече не посяга нонстоп към чашката, а освен това е станал и по-добър баща и родител.

Въпреки че не живее с дъщеря си Ава, Иван се старае да прекарва повече време с нея. И всеки месец превежда сумата от 3 000 лева издръжка на бившата си съпруга и детето.

Междувременно продуцентът е категоричен, че с Ирина нямат никакво намерение да застават отново пред олтара. Половинката му, която също има един брак зад гърба си споделя мнението му и смята да посвети на човека до нея и двете си деца, които издържа и без подкрепата на бившия си съпруг.