Семинар „ДА работим заедно“ провежда ОИЦ – Пловдив, в село Труд

12
Добави коментар
aspektiinfo
aspektiinfo

Информационно събитие в село Труд, община „Марица“, организира Областен информационен център – Пловдив, на 5 март (вторник).

То ще започне със семинар под мотото „ДА работим заедно“ от 11 часа в местното Народно читалище „Светлина 1929“.

Поканени са представители на читалища, бизнеса, широката общественост, неправителствени организации, образователни институции и заведения, местната власт, национални и регионални медии.

По време на събитието ще бъде предоставена информация за възможностите за кандидатстване с проекти по отворени схеми по оперативните програми.

Ще бъдат презентирани също работата и приоритетите на екипа на Центъра. Участниците ще получат информация за бъдещите инициативи на ОИЦ – Пловдив, и на Мрежата като цяло през 2013 година.

Популяризиране на добри практики от реализирани проекти и „научени уроци“ на територията на Пловдивска област, финансирани по оперативните програми, също ще са част от разискваните теми.

След семинара експерти от ОИЦ – Пловдив, ще проведат на място индивидуални срещи с представители на гражданите, местната власт, бизнеса и всички заинтересовани. Отделно е предвидена и работна среща по проблемите на програмата „Глоб@лни библиотеки“.

С това информационно събитие Областният информационен център – Пловдив, работи по новата за 2013 г. информационна кампания, която вече провежда на територията на 18-те общини в Пловдивска област.