Услуга3

10
Добави коментар

♥♥♥ РЕГРЕСИЯ И ПРОГРЕСИЯ В МИНАЛИ И БЪДЕЩИ ЖИВОТИ ♥♥♥

Състояние на дълбока релаксация, при което ще можете да разберете себе си, своята карма, да пречистите фобии, блокажи, трудни взаимоотношения, болести и други проблеми. Можете да надзърнете и в бъдещето и да видите плодовете на вашия живот, да получите стимул за действие и обръщане към светлината, да намерите утеха или да прозрете как да промените бъдещето си чрез настоящето.

♥ В процеса на регресия в миналите си животи, ще имате възможност да разберете себе си, взаимоотношенията си с важните същества от настоящия …ви живот, да изчистите комплекси и кармични ситуации в предишните си съществувания, които ви влияят сега. Това е път към себепознание, лечение на душата и личността, завръщане към извора на собствената ви стойност и сила. С няколко сеанса бихте могли да разбулите и неутрализирате причините за натрупалите се напрежение, мъка и болка от редица житейски периоди, които скриват за вас щастието, любовта и успеха, които заслужавате. Пътуването в собственото ви минало и балансирането на нехармоничните му страни е акт на освобождение, което води към собствената ви божественост и онова състояние, което наричаме просветление.

♥ Ще ви се удаде възможност за корекция в следните сфери:

– Семейство – Любовен живот – Кариера – Духовно усъвършенстване – Физическо здраве – Психическо здраве – Финансово състояние – И всеки друг проблем, който се явява в живота ви.

♥ Освен връщането в минали животи, имате възможността да получите познание за бъдещите си съществувания или непосредственото бъдеще в този живот. Вие сте господар на своята реалност и чрез познанието придобито в прогресия ще знаете как да действате сега, за да се промените и създадете живота, който желаете да изживеете. Този процес ще ви покаже онова, което можете да станете и ще продължи разкриването на вашата цялостна самоличност.