Тъстът на Брендо сподели за инцидента с отвличането

2
Добави коментар

Тъстът на Брендо сподели за инцидента с отвличането

Дядото на отвлечената Лора – дъщерята на Брендо даде изявление за медиите

Александър Добринов (баща на Моника Добринова) и тъст на Брендо сподели пред медиите, че не знае нищо повече от онова, което което се тиражира по медиите.

Дядото на Лора не знае подробности

Другата дъщеря на Александър  Добринов и леля на Лора  се казва  Десислава  и е вдовица   на Константин Дишлиев, който  през пролетта на 2005 г.  беше  застрелян в София.

Александър Добринов е представител на марката  „Бициани“ за България,  заедно с гръцкия бизнесмен  Аристотелис Бицианис.

Семейството на Лора е силно разтревожено. Бащата – Евелин Банев – Брендо в момента е в затвора, където излежава присъда за пране на пари и нелегална търговия.

Бодигардът, който охранявал малката Лора е ранен с два куршума в гърба. Те са заседнали в областта на белите дробове. 36-годишният Борислав се борил като истински лъв, докато похитителите се опитвали да отвлекат 12-годишната Лора, но не могъл да извърши големи подвизи срещу много по-добре въоръжените  и маскирани нападатели.

Джипът, който откарал похитената Лора отпрашил в неизвестна посока, писаха в БЛИЦ. От полицията коментират, че той почти 100 % е откраднат, с фалшиви номера и до няколко часа похитителите ще го запалят някъде из околностите на столицата, за да прикрият следите си.

Цялата тази мафиотска история по сицилиански става за следващ сезон на „Под прикритие“.

 

 

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: