Как да изпълняваме програма за редукция на теглото с „I LOVE FASHION”®?

1
Добави коментар
magneticpower
magneticpower

Препоръчва се прием два пъти на ден /сутрин и обед/  по 1  капсула, по време на хранене.

 

Част от програмата е и парфюмът „I LOVE FASHION”® , който е неотделим елемент от френската разработка и се прилага паралелно. Парфюмът е с невероятен плодов аромат и трайност 12 часа; спокойно може да бъде използван вместо други парфюми, тъй като създава изискан ореол и говори за добър стил. Букетът му съдържа фини и балансирани нотки от шоколад, ванилия, карамел, мед, захарен памук, цитруси и летни плодове. Сладките аромати неутрализират нивата на тревога и стрес, които често са причина да посягаме неконтролирано към храната.  Доброто самочувствие помага да поддържаме волеви контрол върху апетита.

Парфюмът се използва по познатия начин – чрез напръскване в обичайните зони. При пристъпи на “вълчи глад” се препоръчва да се напръска китката и да се вдишва дълбоко по 6 пъти с всяка една от ноздрите.

Продуктът „I LOVE FASHION”® не изисква паралелна програма с физически натоварвания, но опитът показва, че по принцип поддържането на добра физическа форма е част от грижите за собственото ни здраве!

 

Да се доверим ли на „I LOVE FASHION”®?

 

Публикувано в категории: Диети и отслабване

Автор simeonova

Хормонална диета топи килограми

Тази програма за отслабване е разделена на три етапа.

Тя е съставена от натуропата Наташа Търнър, с цел да се балансира нивото на хормоните в организма като по този начин се подобрят хранителните ни навици, което пък ще доведе до отслабване.

Как отслабнах 28 килограма с ленено брашно – рецепта и съвети

Здравейте! Казвам се Марина и искам да споделя с вас как отслабнах с 28 килограма за седем месеца

Чудна напитка сваля по 2 кг на ден! Опитайте!

Тази изключително ефективна напитка ще ви помогне да се отървете от досадните килограми и от натрупаните излишни течности

Експресно и лесно прочистване от токсини

Специалистите препоръчват да прочистваме тялото си редовно от токсини, за да не се стига до тежки здравословни проблеми.

Вълшебна смес за отслабване

Ако сте решили да влезете във форма за кратко време, тази вълшебна смес ще ви е от полза.

Кафе с масло – новата панацея срещу наднормено тегло

Ако обичате кафе и искате да сте саби, не го пийте чисто, а добавете към него масло

Диетична супа топи излишните килца

Със затоплянето на времето дамите започват да се заглеждат по-сериозно в тялото си и да обмислят на каква диета да се подложат, за да изглеждат по-добре.

Гарабитов предлага уникален метод за качествено отслабване (ВИДЕО)

Много хора се подлагат на различни методи на отслабване, но често остават разочаровани от постигнатите резултати и йо-йо ефект. Гарабитов предлага качествено отслабване

Защо стопените килограми се завръщат?

Когато сте на диета и поемате физически натоварвания, изгаряте повече от обичайните калории – и в същото време поемате по-малко. Ако спрете спорта, изгарянето обяснимо се редуцира: по-малко калории, но и по-бавно усвояване и разграждане.

Пия вода и отслабвам! Как стана това?

Знаете ли колко пари похарчих за разни хапчета, сиропи и чайове за отслабване, от които нямаше никаква полза?

Най-лесната и вкусна рецепта за отслабване

Ако сте сред представителките на нежния пол, които нямат щастието да се хранят, без да трупат излишни килограми, то вероятно сте търсили лесна, вкусна и ефектна диета, с която да се преборите с тях.

Три храни, които топят мазнините най-бързо

Както всички знаят, трупането на килограми се дължи основно на точно определени храни или по-скоро на злоупотребата с тях. В същото време има и продукти, които имат най-изявен ефект за отслабването.

Кои са тези храни