Анелия срази Емилия пред погледа на цяла България!

8
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Анелия срази Емилия пред погледа на цяла България!

Анелия срази Емилия

Войната между двете фолк певици Анелия и Емилия намери своята развръзка. Анелия отговори на своята колежка по повод неините нападки към нея.

Както е известно, хубавиците са в много обтегнати отношения поради Коко Динев, от когото и двете имат дете. Говори се, че по време на наградите на телевизия „Планета“ Емилия е шокирала всички с думите по адрес на Анелия „Махнете я тази, не мога да я гледам!“. Русокосата фолк дива не спираше да напада своята колежка, че се меси в отношенията и с нейния любим. Това предизвика отговора на Анелия, който дойде в предаването „Неудобно“.

Анелия срази Емилия

Сексапилната 30-годишна певица от Стара Загора заяви пред цяла България, че Емилия има сериозни проблеми, намеквайки за психиката и. Освен това, тя не се поколеба да изкаже възмущението си и да определи всички приказки по нейн адрес от тази колежка чисто и просто за лъжа. Интересно е докъде могат да стигнат две жени в своята ревност или както там да го наречем, но конфликтът между тях е налице, въпреки че Анелия твърди, че вече не изпитва любов към бившия си съпруг. Въпреки това обаче, избраната за „Изпълнител на годината 2012″ реши, че вече и е писнало от словесните атаки на Еми и се защити по начин, по който всъщност я срази, изкарвайки я на практика психично неуравновесена.

Клюки.вс препоръчва и: