10 цветови схеми за модерни кухни

0
Добави коментар
penko
penko

Мнозина все още вярват, че всекидневната е най-обитаваната стая във всеки дом, но фактите доказват, че златният приз отива при…кухнята. Причините са очевидни, има много вкусотии в кухнята, които дразнят сетивата, можете спокойно да релаксирате с чаша кафе в ръка, да побъбрите с децата или да развихрите кулинарните си фантазии.Трябва да отбележим, че е важно каква енергия излъчва кухнята.
Модерните кухни са с различни цветови схеми и въпреки че тоталната промяна и стилово оформление се налагат един път на 10 и повече години, редовното освежаване е от значение. Подбрали сме ви съвременни цветови схеми, които излъчват стил в кухнята и могат да вдъхнат нов живот на дом ви, а и помагат да сте в крак с модерните тенденции в интериорния дизайн за 2013!
Първият пример за дизайн на кухни представя опростени цветови, неутрални тонове и мода. Стените са боядисани в лилавото като част от цялостната картина в кухнята. Елегантен, богат и вдъхновяващ, този дизайн е идеален за всеки, който търси баланс между модерен минимализъм и дръзка експресивност с нотка игривост.
Умелото използване на стъклото създава балансирана и красива вариация на този съвременен стил.
Топъл, гостоприемен и успокояващ, жълтият цвят е идеално съчетан, когато е част от мебелировката, а свежите цветя придават на кухнята уникално и блестящо излъчване. Въпреки основните приглушени краски, кухнята изпъква благодарение на малките детайли и щедрата употреба на стъкло.
Какво ще кажете за модерна кухня, която е „облечена“ в зашеметяващо виолетово, което е идеален цвят за кухнята и включва много жар и изобилие в себе си. Рафтовете във виолетово или бяло привличат вниманието с осезаемото си присъствие, докато блестящият кухненски плот и умелото съчетаване на елементи добавят още повече чар.
Черно и червено е класическа комбинация в дизайна, както и черно и бяло. Изпълнението на елегантната и малко дръзка комбинация в интериорния дизайн изисква много мисъл, внимание и прецизно изпълнение. Прозорците, мебелите и гланцираните повърхности добавят още повече пищност в интериора.

Разгледайте галерията към статията и споделете кой е Вашия фаворит в интериорния дизайн!