Сингъл на 30 Seconds To Mars излетя в космоса

3
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Новият сингъл на 30 Seconds To Mars „Up In The Air“ – излетя в космоса. Събитието се състоя във Флорида, от където излетя ракетата на НАСА Falcon 9.

Харесай страницата ни във Facebook

На нейния борд е втората капсула SpaceX Dragon Cargo, пълна с научни експерименти и запис на песента.

Скоро бандата ще посети контролна зала за космически мисии в Хюстън, откъдето ще даде отговаря на въпроси на Tom Marshburn, един от австронавтите на борда на космическата станция.

Повече детайли за интервюто, което ще бъде излъчено онлайн  на 18-ти март можете да научите от официалния сайт на групата www.thirtysecondstomars.com.

„Up In The Air“ е първи сингъл от предстоящия 4-ти студиен албум на 30 Seconds To Mars. Новата тава излиза след албума „This Is War“, в който бяха включени #1 хитовете „Kings and Queens“ и едноименния „This Is War“.

В покрепа на последния си издаден албум, бандата потегли на световно турне като заби в цели 60 страни на 6 континента и изнесе общо над 310 концерта. С това момчетата постигнаха рекорд на Гинес за най-много изяви на живо за промотиране на албум.

В състава на 30 Seconds To Mars са братята Jared (вокали и поддържаща китара) и Shannon Leto (ударни и перкусии) заедно с Tomo Milicevic (китара и клавишни). Заедно рок талантите са с продадени над 5 милиона копия от албумите си по цял свят и видеа гледани в You Tube повече от 300 милиона пъти.

Групата е носител на множество отличия, в това число десетки MTV награди, призове от Billboard, Fuse и много други. През 2012 документален филм за записа на тавата „This Is War“ спечели награда от People’s Choice по време на Международния филмов фестивал в Торонто, както и приз от Независимите музикални награди Gotham.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It