10 от най-гротескните снимки на Азис

3
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Васил Троянов Боянов, по-известен като Азис, е роден през 1978 г. в Сливен и на 7-ми март празнува рожден ден.

Харесай страницата ни във Facebook

Един от най-харесваните и същевременно недолюбвани българи, той определено е противоречива личност.

Популярен е не само в страната, а на Балканите и дори в Русия. Става известен с нетрадиционната, често стряскаща визия и за кратко се превръща в един от най-слушаните поп-фолк изпълнители.

През 2006 г., с помощта на Ваня Щерева, издава книгата „Аз, Азис“. Също така е номиниран в кампанията на БНТ „Великите българи“. „Омъжва“ се за приятеля си Ники Първанов – Китаеца, а дългогодишната му приятелка Гала му ражда дъщеря – Рая.

Двамата с Китаеца участват в риалити формата „VIP Brother 2″ през 2007 г. За известно време се изявява като водещ на собствено предаване по телевизията – „Вечерното шоу на Азис“, в което доста често се появява в женски дрехи. В проекта участват още Дани Милев, Катето Евро и Мария Силвестър.

През 2012 г. Васко отслабва драстично и без задръжки показва новата си фигура. Доста често визиите, с които се представя, нямат нищо общо с естетическото, а по-скоро са пошли и аморални.

Специално за сайта „10-те най“ Мистър В. избра 10 от най-гротескните му визии, запечатени на снимки през годините на неговата кариера. Вижте ги >>ТУК<<.

Гласувай ТУК за любимата си поп-фолк песен!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It