Спечелете 90 мистериозни шала от предизвикателството на Активия

1
Добави коментар
pgp

Участието в Играта се осъществява чрез софтуерното специално разработено приложение на Facebook Platform (по-долу „Приложението“). С регистрацията си за участие в Играта потребителите се съгласяват с условията на използване на Приложението.

За да участва в Играта, лицето следва да:

а) хареса фен страницата на Активиа във Facebook, като натисне бутона “Like”;

б) приема Приложението на Играта на фен страницата на Активиа във Facebook;

в) да покани най-малко 5 (пет) свои приятели също да харесат страницата на Активиа във Facebook и най-малко 5 (пет) от поканените приятели на лицето да приемат Приложението на Играта.

За всеки 5 (пет) от поканените приятели на участника, които са приели Приложението на Играта, участникът получава един уникален виртуален код, с който участва в жребиите за наградите на Играта (напр. ако 30 (тридесет) от приятелите на участника са приели Приложението на Играта, участникът получава 6 (шест) виртуални кода) и който може да регистрира за участие в Предизвикателството. В случай че по-малко от 5 (пет) от поканените от участника негови приятели са приели Приложението на Играта, участникът не получава виртуален код.

Виртуалният код е различен от промоционалния код от продукт и не се образува по реда за промоционални кодове съгласно правилата на Предизвикателството, достъпни на интернет-страницата на Активиа.

Приятелите на участника трябва да харесат фен страницата на Активиа (ако не са я харесали преди да бъдат поканени) и да приемат Приложението на Играта след изпращането на поканата от участника. Ако приятелите на участника са приели Приложението на Играта преди получаването на поканата от участника, те не се вземат предвид при определяне на необходимия брой от 5 (пет) приятели за получаване на виртуален код.

За да участва в жребиите за наградите на Играта (шалчета), участникът следва да е изпълнил условията по горе.

Наградите от Играта са 90 броя шалове.

Жребиите за раздаване на наградите на Играта се провеждат в делничните дни от 05.03 до 12.04.2013.

Участниците, спечелили награди от Играта, се обявяват на интернет-страницата на Активия с името, фамилията им и с профилната им снимка, която използват за Fаcebook.

Победителят от Играта получават e-mail, на пощата, която използва за влизане във Facebook.

Краен срок за участие: 14 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.